ΑΡΗΣ

Οικονομικό και ψυχολογικό ντοπάρισμα

Οικονομικό και ψυχολογικό ντοπάρισμα

Η επόμενη μέρα της κοινή συναινέσει λύσης της συνεργασίας της ΠΑΕ Άρης με τον Μίχαλ Πρόμπιερζ έφερε οικονομικές διαβεβαιώσεις προς τους ποδοσφαιριστές αλλά και τόνωση ηθικού από το υπηρεσιακό τεχνικό δίδυμο των Γιώργου Σεμερτζίδη και Γιάννη Μιχαλήτσιου

Ξεχωριστή όπως αποδείχθηκε ήταν η επόμενη μέρα της κοινή συναινέσει λύσης της συνεργασίας της ΠΑΕ Άρης με τον Μίχαλ Πρόμπιερζ σύμφωνα με το ότι έλαβε χώρα το μεσημέρι στις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου.

Τόσο με την παρουσία του προέδρου της ΠΑΕ Άρης, Αθανάσιου Αθανασιάδη, μαζί με τον εκτελεστικό διευθυντή της ΠΑΕ, Γιάννη Κόντη, που ουσιαστικά σηματοδότησε την επανεμφάνισή του και δραστηριοποίησή του στα κοινά όσο και με την παρουσία του υπηρεσιακού τεχνικού διδύμου των Γιώργου Σεμερτζίδη και Γιάννη Μιχαλήτσιου.

Συγκεκριμένα ο πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης εκτός από τα όσα είχε να πει στους ποδοσφαιριστές της ομάδας για την συνέχεια των υποχρεώσεών τους και ειδικότερα στον σημαντικό τρέχον μήνα του Ιανουαρίου αναφέρθηκε και στο οικονομικό κομμάτι.

Για αυτό τους ξεκαθάρισε ότι μέχρι το τέλος του μήνα πρόκειται να γίνει η καταβολή ενός σημαντικού ποσού στους λογαριασμούς τους και ότι σταδιακά θα υπάρχει μια ροή στις πληρωμές.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης φρόντισε να τους εξηγήσει πως η καθυστέρηση που υπάρχει έχει να κάνει με τις υποχρεώσεις προς την εφορία. Κι ακόμη στάθηκε και στις επαφές που υπήρξαν στο ταξίδι που είχε προ ημερών στην Μαδρίτη προς επένδυση στην ΠΑΕ Άρης εκφράζοντας μάλιστα την αισιοδοξία του ότι μπορεί να υπάρξει σύντομα θετική εξέλιξη.

Όσο για την παρουσία του Κόντη αυτή ισοδυναμούσε με την ενεργοποίησή του στα κοινά της ΠΑΕ Άρης. Με πρώτο του μέλημα από το βράδυ της Πέμπτης την εύρεση του διαδόχου του Πρόμπιερζ στην τεχνική ηγεσία της ομάδας σε μία συμφωνία σίγουρα μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου.

Το σίγουρο είναι ότι δεν υφίσταται θέμα Τάκη Λεμονή με όλα να συνηγορούν πως ο διάδοχος του 39χρονου Πολωνού τεχνικού θα είναι κάποιος με εμπειρία από το ισπανικό πρωτάθλημα. Που σημαίνει ότι δεν θα είναι σίγουρα Ισπανός με τις πρώτες επαφές να έχουνε ξεκινήσει από το πρωί.

Ο Κόντης πάντως είχε και μία ομιλία προς τους ποδοσφαιριστές της ομάδας σύμφωνα με την οποία μεταξύ άλλων τους είπε: " Για κάποιους λόγους είχα απομακρυνθεί αλλά πλέον επέστρεψα και μαζί με τη διοίκηση θα προσπαθήσω να σας βοηθήσω όσο μπορώ. Να ξέρετε ότι από σήμερα θα είμαι αυτός στον οποίο θα απευθύνεστε για ό, τι σας απασχολεί. Πρώτα θα έρχεστε σε εμένα και μετά το θέμα θα πηγαίνει στη διοίκηση, είτε αφορά ζητήματα που σχετίζονται με το αγωνιστικό είτε με το οικονομικό. Έχετε δυνατότητες και θέλω το μυαλό σας να είναι μόνο στο γήπεδο".

Κι όσο για το αγωνιστικό κομμάτι η σημερινή προπόνηση στην πρώτη μέρα μετά την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της διοίκησης της ΠΑΕ Άρης με τον Πρόμπιερζ έγινε υπό τις οδηγίες του διδύμου Σεμερτζίδη-Μιχαλήτσου. Ένα δίδυμο που μεθαύριο το απόγευμα θα βρεθεί στην άκρη του πάγκου στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννενα στο "Κλεάνθης Βικελίδης" για την 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League.

Το υπηρεσιακό δίδυμο του Άρη στην ομιλία του προς τους ποδοσφαιριστές του τους τόνισαν πως: " Οι συνθήκες δεν είναι οι καλύτερες, απεναντίας είναι πολύ δύσκολες και το ξέρουμε. Εμείς κληθήκαμε για να βοηθήσουμε τον Άρη, αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα αν πρώτα δεν βοηθήσετε εσείς τους εαυτούς σας. Είστε καλοί παίκτες και δεν καταλαβαίνουμε γιατί δεν το βγάζετε μέχρι τώρα στο γήπεδο. Αδικείται τους εαυτούς σας. Είστε επαγγελματίες και ξέρετε ότι μόνο εσείς μπορείτε να βγάλετε την ομάδα από αυτήν την κατάσταση. Την Κυριακή η νίκη είναι μονόδρομος επί του ΠΑΣ Γιάννενα και θα δουλέψουμε όλοι μαζί μέχρι τότε για να είμαστε έτοιμοι και να κερδίσουμε".

Λόγια με τα οποία είναι ξεκάθαρο πως Σεμερτζίδης και Μιχαλήτσιος επιδίωξαν να στείλουν το δικό τους μήνυμα ψυχολογικού "ντοπαρίσματος" στους ποδοσφαιριστές του Άρη πολύ περισσότερο εν όψει του παιχνιδιού της Κυριακής με τον ΠΑΣ Γιάννενα στο "Κλεάνθης Βικελίδης".

Στην σημερινή προπόνηση ωστόσο ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν για προληπτικούς λόγους οι Ντάνιελ Τσέζαρεκ και Καρίμ Σολτάνι λόγω ενοχλήσεων στον αχίλλειο και τον δικέφαλο αντίστοιχα.

Επίσης δεν προπονήθηκε λόγω ψύξης ο Γιούριτσα Βράνιες, ενώ ενοχλήσεις στους προσαγωγούς ένιωσε ο Έλντιν Γιακούποβιτς στο τέλος της προπόνησης. Για τον λόγο αυτό ο Βοσνιο/Ελβετός τερματοφύλακας του Άρη πρόκειται να εξεταστεί αύριο από τον γιατρό της ομάδας, Βαγγέλη Πανταζή, για να διαπιστωθεί η κατάστασή του.

Αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα ή αν οι ενοχλήσεις προέκυψαν από τον βαρύ αγωνιστικό χώρο λόγω της βροχής. Η προετοιμασία του Άρη για το παιχνίδι της Κυριακής με τον ΠΑΣ Γιάννενα πρόκειται να ολοκληρωθεί αύριο το μεσημέρι και ακολούθως θα γίνει γνωστή η αποστολή.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ