ΑΡΗΣ

Οι λύσεις και η σύσταση διοίκησης

Οι λύσεις και η σύσταση διοίκησης
INTIME SPORTS

Οι λύσεις και η σύσταση διοίκησηςστον Άρη ολοκληρώθηκε τα μεσάνυχτα της Τετάρτης σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης.

Τα μεσάνυχτα της Τετάρτης ολοκληρώθηκε σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης η συνάντηση με στόχο ένα καλύτερο αύριο στην ΠΑΕ Άρης με τις τρεις λύσεις που συζητήθηκαν να ήταν του Πρωτοδικείου, του άρθρου 99 και της άμεσης σύστασης διοίκησης.

Το σίγουρο είναι πως μετά το τέλος της συνάντησης που έγινε με πρωτοβουλία των βετεράνων ποδοσφαιριστών του Άρη στα πηγαδάκια που σχηματίστηκαν έξω από το ξενοδοχείο ήταν φανερός ο προβληματισμός όλων με κανέναν να μην θέλησε να πει το παραμικρό.

" Την Παρασκευή πρέπει να υπάρχει διοίκηση και να πιάσει δουλειά…", ειπώθηκε χαρακτηριστικά. Σε μία πρόταση που φανερώνει με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο την κατάσταση που έχει περιέλθει η ΠΑΕ Άρης.

Η λύση της προσφυγής στο Πρωτοδικείο ακόμη και την προσεχή Δευτέρα είχε ανάμεικτες αντιδράσεις ενώ ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης, Λάμπρος Σκόρδας, ήταν εκείνος που παρουσίασε ένα αναλυτικό πλάνο για το ενδεχόμενο υπαγωγής της ΠΑΕ Άρης στο άρθρο 99.

Σύμφωνα με πληροφορίες δε το να παραμείνει το νυν σχήμα με τους Αθανασιάδη, Ζαμπέτα, Γρόλλιο και να ενισχυθεί με κάποιους ακόμη παράγοντες για να "τρέξει" τις εξελίξεις δεν είχε ιδιαίτερη ανταπόκριση. Τέλος τέθηκε και το ενδεχόμενο της λύσης του δανείου που θα δώσει οικονομικές ανάσες στην ΠΑΕ Άρης.

Κι αν ουσιαστικά δεν υπήρξε για μία ακόμη μέρα κάποιο ουσιαστικό αποτέλεσμα τονίστηκε με έμφαση η ανάγκη της άμεσης έκδοσης, το αργότερο μέχρι την Δευτέρα, των εισιτηρίων διαρκείας για την νέα αγωνιστική περίοδο ώστε ο κόσμος του Άρη να δώσει την απαιτούμενη οικονομική ώθηση.

Πλέον, το επόμενο ραντεβού δόθηκε για σήμερα Πέμπτη στην συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί στο Βελλίδειο με την ανάγκη σύστασης διοίκησης να αποτελούσε την κοινή πεποίθηση όλων κατά την αποχώρησή τους.

Για την ιστορία την αρχή των αφίξεων στην συνάντηση έκανε ο υπεύθυνος του λογιστηρίου της ΠΑΕ Άρης, Μπάμπης Κωτσιόπουλος, με τον δικηγόρο Κώστα Παπαδόπουλο και ακολούθησαν κατά σειρά οι: Λάμπρος Σκόρδας, Νίκος Βογιατζής, Άγγελος Σπυρίδων, Ντίνος Κούης, Γιάννης Βένος, Κλήμης Γούναρης, Πέτρος Γαβριηλίδης, Ισαάκ Ξανθόπουλος, Βασίλης Φουρλίγκας, Λεωνίδας Μπακούρας, Κώστας Δράμπης, Παναγιώτης Ψωμιάδης, Διονύσης Αριστοτελίδης, Τάσος Δεσύπρης, Σήμης Ηλιάδης, Πάνος Στεφανίδης, Νικήτας Ματθαίου, Νίκος Τσαρούχας, Γ. Σαμολαδάς, Σταύρος Λαμπριάκος, Ηλίας Φίτζιος, Αλέκος Κατσιαούνης, Αντώνης Ζαμπέτας, Νίκος Παπαδόπουλος κ.α.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ