ΑΡΗΣ

Στην Ορντουσπόρ αναμένουν Ουμπίντες

Στην Ορντουσπόρ αναμένουν Ουμπίντες
INTIME SPORTS

Ποδοσφαιριστή της Ορντουσπόρ θεωρούν στην Τουρκία τον Χαβιέ Ουμπίντες κι ενώ στον Άρη θέλουνε την παραμονή του στο ρόστερ. Διαβάστε το ρεπορτάζ...

Μία μέρα μετά την φημολογία περί κατάθεσης προσφυγής του Χαβιέ Ουμπίντες κατά της ΠΑΕ Άρης στην Τουρκία θεωρούνε τον Αργεντινό μεσοεπιθετικό ποδοσφαιριστή της Ορντουσπόρ.

Σύμφωνα δε με ότι προκύπτει από την γειτονική χώρα η συμφωνία της μεταγραφής του αφορά συμβόλαιο τριετούς χρονικής διάρκειας με συνολικές απολαβές 1.300.000 ευρώ.

Το ενδιαφέρον της Ορντουσπόρ για τον Ουμπίντες μόνο νέο δεν είναι, σε συνδυασμό με αυτό του ΑΠΟΕΛ του Ιβάν Γιοβάνοβιτς και σίγουρα του Ατρομήτου από την ελληνική Super League, και φαίνεται πως είναι θέμα ημερών το φλερτ να μετουσιωθεί σε γάμο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι εκτός των όσων αναφέρονται στην Τουρκία για την μετακίνηση του Ουμπίντες στην Ορντουσπόρ της οποίας προπονητής είναι ο συμπατριώτης του Έκτορ Ραούλ Κούπερ γίνεται λόγος και για παραμονή του Φρανθίθκο Χαβίτο.

Του Ισπανού μέσου που μέχρι τον Ιανουάριο του 2011 ήταν στον Άρη για να επιστρέψει στο ελληνικό πρωτάθλημα το ίδιο καλοκαίρι αλλά για λογαριασμό του Ολυμπιακού μετά το ατυχές του όπως αποδείχθηκε πέρασμά του από την Λα Κορούνια.

Ο Χαβίτο είχε δοθεί δανεικός στην Ορντουσπόρ τον περασμένο Ιανουάριο από τον Ολυμπιακό όπως και με την ίδια μορφή είναι πολύ πιθανό να παραμείνει και την νέα αγωνιστική περίοδο.

Όσο για τον Ουμπίντες και την προσφυγή του κατά της ΠΑΕ Άρης αυτή αφορά τα χρήματα που έχει λαμβάνειν, 200.000 ευρώ, και την ελευθερία του αν και σύμφωνα με την τελευταία επικοινωνία με τον εκπρόσωπό του σε περίπτωση που εξοφληθεί άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο απόσυρσης της προσφυγής του.

Εν τω μεταξύ ο Ντάρσι Νέτο βρέθηκε το μεσημέρι στα γραφεία της ΠΑΕ Άρης για δεύτερη φορά την τελευταία εβδομάδα όπου συζήτησε το τι μέλλει γενέσθαι με τα χρήματα που έχει λαμβάνειν και τι μέλλει γενέσθαι με την λύση του συμβολαίου του που ολοκληρώνεται το επόμενο καλοκαίρι.

Μετά το τέλος της συνάντησης ο Βραζιλιάνος ξεκαθάρισε για μία ακόμη φορά ότι δεν προτίθεται να καταθέσει προσφυγή αλλά και ούτε να πάει τον Άρη στην UEFA.

Κι όσο για τον Νάτσο Γκαρσία παρά το γεγονός ότι έχει συμβόλαιο με την ΠΑΕ Άρης και για την επόμενη αγωνιστική περίοδο ο διεθνής Βολιβιανός μέσος σύμφωνα την επίσημη σελίδα της Οριέντε Πετρολέρο στο twitter είναι ο νέος παίκτης της και αύριο πρόκειται να είναι παρών στην προετοιμασία της.

Ο Γκαρσία που είχε συζητήσεις με την Σαν Χοσέ φαίνεται ότι επέλεξε τελικά την Οριέντε Πετρολέρο στην οποία είχε αγωνιστεί και στο παρελθόν, την περίοδο 2004-05 ως δανεικός από την Μπενφίκα, λίγο πριν έρθει στον Άρη και την Θεσσαλονίκη.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ