ΑΡΗΣ

Οι εκλεκτοί του Αναστόπουλου για Αχαρναϊκό

FOOTBALL LEAGUE / ÊÁËËÉÈÅÁ - ÁÑÇÓ
Αναστόπουλος EUROKINISSI SPORTS

Ο Δημήτρης Ανάκογλου επιστρέφει στην αποστολή του Άρη για τον αγώνα με τον Αχαρναϊκό, εκτός ο Τζεμπούρ και οι καινούργιοι από τον προπονητή της ομάδας, Νίκο Αναστόπουλο.

Ο Δημήτρης Ανάκογλου θα βρίσκεται και πάλι στην αποστολή του Άρη για τον αγώνα με τον Αχαρναϊκό (21/1, 14:00), αφού ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπωρούσε και βρίσκεται στα πλάνα του Νίκου Αναστόπουλου. Από 'κει και πέρα, ο Ραφίκ Τζεμπούρ και τα νέα αποκτήματα της ομάδας έμειναν εκτός από τον Έλληνα τεχνικό στον αγώνα που διεξάγεται στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Stoiximan.gr Football League.

Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης στο Δασυγένειο Αθλητικό Κέντρο ο τεχνικός της ομάδας, Νίκος Αναστόπουλος, ανακοίνωσε την αποστολή, η οποία αποτελείται από 19 ποδοσφαιριστές. Εκτός έμειναν ο τραυματίας Τζεμπούρ, ο τιμωρημένος Ραούλ Μπράβο και οι νεοαποκτηθέντες, Oύγκο Σόουζα και Πίτου Γκαρσία.

Η αποστολή έχει ως εξής: Διούδης, Αναγνωστόπουλος, Ίλιτς, Μιλούνοβιτς, Νέτο, Τάτος, Ιντζίδης, Μπαργκάν, Τσουμάνης, Καράμπελας, Ανάκογλου, Τζανακάκης, Ντούνης, Ρόβας, Καπνίδης, Παυλίδης, Μπούρμπος, Ντόγος, Χαριτωνίδης.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ