ΑΡΗΣ

Ο ΑΣ υπέρ νέας διοίκησης στην ΠΑΕ

Ο ΑΣ υπέρ νέας διοίκησης στην ΠΑΕ

Η διοίκηση της ΠΑΕ Άρης την στιγμή αυτή μπορεί να παραμένει ως έχει με πρόεδρό της τον Γιάννη Ψηφίδη αλλά φαίνεται να μετράει αντίστροφα μετά και την θέση του ΑΣ

Η διοίκηση της ΠΑΕ Άρης με πρόεδρό της τον Γιάννη Ψηφίδη μπορεί μετά τα μεσάνυχτα της Δευτέρας να εξέδωσε ανακοίνωσε σύμφωνα με την οποία έκανε γνωστό ότι συνεχίζει το έργο της ωστόσο φαίνεται να μετράει αντίστροφα μετά και την θέση του ΑΣ.

Ο ΑΣ Άρης απέσυρε την εμπιστοσύνη του στη διοίκηση Πρωτοδικείου της ΠΑΕ Άρης με πρόεδρό της τον Γιάννη Ψηφίδη δείχνοντας τον δρόμο για αλλαγή της διοικητικής σελίδας.

Την ίδια ώρα που δεν υφίσταται το διοικητικό συμβούλιο της ΚΜΑ μετά την παραίτηση του Παναγιώτη Ζουμπουρίδη ο ΑΣ εκ των μεγαλομετόχων της ΠΑΕ κατέχοντας το 30% του μετοχικού κεφαλαίου έχει δικαίωμα να δρομολογήσει τις εξελίξεις.

Και πιο συγκεκριμένα να ζητήσει από το Πρωτοδικείο την ανάκληση της διορισθείσας διοίκησης της ΠΑΕ και το διορισμό νέας. Εξάλλου μόνο τυχαίο δεν είναι ότι υπήρξανε ουκ ολίγες επαφές το τελευταίο 48ωρο.

Το έγγραφο ανάκλησης της εμπιστοσύνης του ΑΣ Άρης στην υπάρχουσα διοίκηση Πρωτοδικείου της ΠΑΕ Άρης συντάχθηκε λίγο μετά τις 14.00 και απομένει να φανεί ποια θα είναι η νέα τάξη πραγμάτων.

Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις επικεφαλής της νέας διοίκησης Πρωτοδικείου της ΠΑΕ θα είναι ο πρώην πρόεδρός της, Λάμπρος Σκόρδας, και θα στελεχώνεται από άτομα της επιλογής του.

Κι όσον αφορά το ποια θα είναι αυτά που θα προταθούν στο Πρωτοδικείο λογικά αύριο προς έγκριση; Οι Στέφανος Τσιόνκης που ήταν υποψήφιος στις τελευταίες εκλογές της ΚΜΑ, Νίκος Βογιατζής, Γιώργος Βασβάνης και εκπρόσωπος του Ερασιτέχνη κατά πάσα πιθανότητα ο ίδιος ο πρόεδρος του, Νίκος Παπαδόπουλος.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ