ΑΡΗΣ

Ο Σκόρδας πάντα στο προσκήνιο

Ο Σκόρδας πάντα στο προσκήνιο
Σκόρδας INTIME SPORTS

Ο Λάμπρος Σκόρδας συνεχίζει να παραμένει στο προσκήνιο το τελευταίο 48ωρο για την επιστροφή του στην διοίκηση της ΠΑΕ Άρης. Το πώς; Μέσω κίνησης του Ερασιτέχνη Άρη

Ενδεχόμενη κίνηση του Ερασιτέχνη Άρη διατηρεί πάντα στο προσκήνιο το τελευταίο 48ωρο τον Λάμπρο Σκόρδα για την επιστροφή του στην διοίκηση της ΠΑΕ Άρης.

Το αν αυτό συμβεί θα φανεί ακόμη και σήμερα με τον πρώην πρόεδρο της ΠΑΕ Άρης στην χθεσινή του τοποθέτηση να έδειξε πως δεν είναι διατεθειμένος να εμπλακεί αλλά όλα παραμένουνε ανοιχτά.

Είναι αλήθεια ότι από το βράδυ της Δευτέρας ξεκίνησε μία σειρά διαδικασιών που κορυφώθηκαν χθες Τρίτη με τον Ερασιτέχνη Άρη που κατέχει το 30% του μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ να έχει το δικαίωμα να ζητήσει από το Πρωτοδικείο την ανάκληση της υπάρχουσας διορισθείσας διοίκησης και το διορισμό νέας.

Η παραίτηση του Παναγιώτη Ζουμπουρίδη το πρωί της Δευτέρας είχε σαν αποτέλεσμα η ΚΜΑ να είναι «στον αέρα» όπως επιβεβαίωσε μία μέρα αργότερα χθες με την γραπτή του δήλωση ο πρόεδρός της Άγγελος Γρόλλιος.

Συγκεκριμένα οι επαφές που υπήρξανε το τελευταίο 48ωρο παρουσία νομικών κάνουνε λόγο για νέα διοίκηση Πρωτοδικείου με επικεφαλής αυτής τον πρώην πρόεδρο της ΠΑΕ Άρης, Λάμπρο Σκόρδα.

Μάλιστα δεν αποκλείεται αν δεν αλλάξει κάτι μέχρι το μεσημέρι να κατατεθεί στο Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης αίτηση από τον Α.Σ. Άρης για διορισμό νέας διοίκησης με πρόσωπα επιλογής του Σκόρδα.

Κι όλα αυτά τρεις μόλις ημέρες πριν από το σημαντικό παιχνίδι του Άρη κόντρα στον Ατρόμητο στο Περιστέρι όπου η νίκη φαντάζει κάτι παραπάνω από μονόδρομος στο κυνήγι της επίτευξης της ανατροπής των υπάρχοντων δεδομένων στο κυνήγι της παραμονής στην Super League

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ