ΑΡΗΣ

Αγώνας δρόμου για Ηρακλή

Αγώνας δρόμου για Ηρακλή
Ηρακλής Σιόβας INTIME SPORTS

Κι ενώ οι διοικητικές ζυμώσεις καλά κρατούν στην ΠΑΕ Άρης τα ευχάριστα νέα από το αγωνιστικό κομμάτι της Τετάρτης είχαν να κάνουν με τον Ανδρέα Ηρακλή

Την στιγμή που ακόμη και αύριο δεν αποκλείεται να υπάρξει αλλαγή σελίδας στα διοικητικά της ΠΑΕ Άρης τα ευχάριστα νέα από το αγωνιστικό κομμάτι της σημερινής ημέρας αφορούσαν τον Ανδρέα Ηρακλή.

Ο 23χρονος αμυντικός ξεπέρασε τον τραυματισμό του και προπονήθηκε με την υπόλοιπη ομάδα στην απογευματινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου.

Εφόσον πάνε όλα καλά με τον Ηρακλή στις προπονήσεις των δύο επόμενων ημερών είναι πολύ πιθανό να συμπεριληφθεί στην αποστολή του Σαββατιάτικου παιχνιδιού με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.

Κατά τα άλλα οι Νίκος Ψυχογιός και Κώστας Κοτσαρίδης για μια ακόμη μέρα ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα σε ένα παιχνίδι όπου θα απουσιάσουν τρεις ποδοσφαιριστές.

Οι τιμωρημένοι Νούνο Κοέλιο (χρωστάει μία ακόμη αγωνιστική), Μανώλης Παπαστεριανός και Γιάννης Ζαραδούκας με αμφότερους να αποβλήθηκαν στο παιχνίδι του προηγούμενου Σαββάτου με τον Πανθρακικό στο "Κλεάνθης Βικελίδης".

Εν τω μεταξύ στην σημερινή προπόνηση του Άρη ο Σούλης Παπαδόπουλος έδειξε τις πρώτες του προθέσεις του για το ποιοι τρεις προτίθεται να τοποθετήσει στην βασική ενδεκάδα για να καλύψουν τα κενά τους.

Στις θέσεις των αμυντικών χαφ αντί των Κοέλιο και Παπαστεριανού δοκίμασε τους Οικονομόπουλο και Τριανταφυλλάκο ενώ όσο αφορά για αυτόν που θα κληθεί να καλύψει το κενό του Ζαραδούκα φαίνεται πως θα είναι ο Μαργαρίτης.

Τέλος ο πρόεδρος του ΑΣ Άρης, Νίκος Παπαδόπουλος, αρνήθηκε να συμμετάσχει ως εκπρόσωπος του ΑΣ στο νέο διοικητικό σχήμα Διοίκησης Πρωτοδικείου για την ΠΑΕ με επικεφαλής τον Λάμπρο Σκόρδα και αναζητείται άλλο μέλος κοινής αποδοχής.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ