ΑΡΗΣ

Ο απλησίαστος Εστογιανόφ και ο Πάμπλο Λίμα

Ο απλησίαστος Εστογιανόφ και ο Πάμπλο Λίμα

Η περίπτωση του Φαμπιάν Εστογιανόφ είναι αρκετά "αλμυρή" και λογικά δεν θα εξεταστεί από τους ανθρώπους του Άρη, αντίθετα με τον Πάμπλο Λίμα που δεν... τρελαίνει τον Τσιώλη, όμως είναι μια καλή λύση.

Την Τρίτη βγήκε στο προσκήνιο δημοσίευμα που ανέφερε πως ο Άρης εξετάζει την περίπτωση του Φαμπιάν Εστογιανόφ. Του Ουρουγουανού που είχε κοσμήσει το ελληνικό ποδόσφαιρο με την παρουσία του στον Πανιώνιο.

Η συγκεκριμένη περίπτωση σίγουρα μοιάζει πολύ ενδιαφέρουσα, αφού πρόκειται για ένα παίκτη με αδιαμφισβήτητη αξία, που μπορεί να ανεβάσει επίπεδο την ομάδα του Άρη, όμως οι δυσκολίες είναι πάρα πολλές.

Το πιο μεγάλο εμπόδιο στο να ολοκληρωθεί η μεταγραφή είναι καθαρά οικονομικό. Οι "κίτρινοι" θα πρέπει να τα βρουν (να πληρώσουν ή να το πάρουν δανεικό) με τον Πανιώνιο με τον οποίο έχει συμβόλαιο μέχρι το 2013 και αυτό αδιαμφισβήτητα είναι κάπως δύσκολο.

Επίσης, για να έρθει ο Εστογιανόφ στο "Κλεάνθης Βικελίδης" (μια προοπτική που του αρέσει), θα πρέπει να ικανοποιηθεί οικονομικά, με το κασέ του να φτάνει τα 500.000 ευρώ ετησίως. Θα χρειαστεί λοιπόν η υπέρβαση για να φορέσει ο Ουρουγουανός τα "κιτρινόμαυρα" και αυτό μοιάζει λίγο δύσκολο.

Την ίδια ώρα, ο Πάμπλο Λίμα του Ηρακλή προτάθηκε στον Άρη. Πρόκειται για μια πολύ καλή περίπτωση, αφού είναι από τους πιο ποιοτικούς ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στο αριστερό άκρο της άμυνας και ο Σάκης Τσιώλης εξετάζει όλες τις παραμέτρους.

Βέβαια, οι "κιτρινόμαυροι" δεν "καίγονται" για να αποκτήσουν αριστερό μπακ, όμως ο Πάμπλο Λίμα δεν απορρίπτεται και παραμένει στα υπόψιν.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ