ΑΡΗΣ

"Ντόπες" εν όψει ΠΑΟΚ

"Ντόπες" εν όψει ΠΑΟΚ
INTIME SPORTS

Η προετοιμασία του Άρη για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ ξεκίνησε με "ντόπες" στους παίκτες από τη διοίκηση, τον Γιάννη Μιχαλήτσο αλλά και τους οργανωμένους φιλάθλους της ομάδας.

Με «ντόπες» από την διοίκηση, τον Γιάννη Μιχαλήτσο αλλά και τους οργανωμένους φιλάθλους της ομάδας ξεκίνησε η προετοιμασία του Άρη για το ντέρμπι της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Όλα αυτά σε μία μέρα όπου στο προγραμματισμένο για το απόγευμα διοικητικό συμβούλιο θα ξεκαθαρίσει το ποιος θα επιλεχθεί να είναι ο νέος τεχνικός του Άρη και οριστικός διάδοχος του Λούκας Αλκαράθ.

Στους ποδοσφαιριστές του Άρη μίλησε από πλευράς παραγόντων το μέλος της ΚΜΑ Παναγιώτης Αλεξανδρίδης, που τους τόνισε: «Πιστεύουμε σε σας, πιστεύουμε στις δυνατότητές σας και είμαστε σίγουροι ότι θα κλείσουμε τη χρονιά με την επίτευξη των στόχων μας. Με την κοινή προσπάθεια θα έρθουν οι νίκες και η ομάδα δεν θα κινδυνεύσει».

Τον λόγο πήρε ο Μιχαλήτσος που υποστήριξε ότι: «Έχετε μεγάλες δυνατότητες όλα τα παιδιά. Προχωράμε με αποφασιστικότητα για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Είμαστε σίγουροι ότι τα νέα παιδιά, οι νέες μεταγραφές θα βοηθήσουν».

Κι όσο για τους εκπροσώπους των οργανωμένων φιλάθλων του Άρη που έδωσαν το παρών στις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου είπανε στους ποδοσφαιριστές του Άρη: «Ο κόσμος θα είναι στο πλευρό της ομάδας, όπως ήταν πάντοτε. Την Κυριακή μόνο ένα αποτέλεσμα υπάρχει: η νίκη επί του ΠΑΟΚ».

Την προπόνηση έκανε στην συνέχεια ο Μιχαλήτσος που εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα είναι ο προπονητής που την Κυριακή στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ θα κάτσει στην άκρη του πάγκου του Άρη εκτός και αν επέλθει συμφωνία με τον Τάκη Λεμονή.

Μέχρι στιγμής πάντως και παρά το ότι φαντάζει ως η βασική επιλογή προκύπτει πως δεν έχει γίνει κάποια επαφή και ενώ στο προσκήνιο παραμένει πάντα και η περίπτωση του Αργεντινού πρώην τεχνικού της ομάδας Γκιγιέρμο Όγιος.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ