ΑΡΗΣ

Μπήκε ο Κύργιας

Μπήκε ο Κύργιας
INTIME SPORTS

Το ξεκίνημα της εβδομάδας βρήκε τον Μιχάλη Κύργια να ενσωματώνεται στην προετοιμασία του Άρη για το παιχνίδι της Κυριακής στην Βέροια.

Με τον Μιχάλη Κύργια να ενσωματώνεται στην προετοιμασία του Άρη για το παιχνίδι της Κυριακής στην Βέροια ξεκίνησε η εβδομάδα.

Ο Ζόραν Μιλίνκοβιτς είδε το απόγευμα τον Έλληνα κεντρικό αμυντικό να τίθεται στην διάθεσή του και να βγάζει χωρίς να αισθανθεί κάποια ενόχληση όλο το πρόγραμμα.

Ο Κύργιας έθεσε εαυτόν στην διάθεση του Σέρβου τεχνικού της ομάδας και πλέον είναι στο χέρι του για το αν θα τον χρησιμοποιήσει ή όχι στο παιχνίδι της Κυριακής στο Δημοτικό Στάδιο της Βέροιας.

Σημαντικό ρόλο στην επιλογή του θα αποτελέσει εκτός από την εικόνα του στις προπονήσεις και το πώς θα ανταποκριθεί μετά από τρεις και πλέον εβδομάδες απουσίας στο φιλικό της Τετάρτης στην Καστοριά.

Σε αντίθεση με τον Κύργια απόντες από την σημερινή προπόνηση του Άρη ήταν οι τραυματίες Τριανταφυλλάκος, Ρένια και Αντωνιάδης αλλά και οι διεθνείς Διούδης και Σταυρόπουλος που είναι προγραμματισμένο να επιστρέψουνε την Πέμπτη.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ