ΑΡΗΣ

Ηρακλής: "Δεν πρέπει να εφησυχαζόμαστε"

Ηρακλής: "Δεν πρέπει να εφησυχαζόμαστε"

Ο Αντρέας Ηρακλής εξελίσσεται σε πολυθεσίτης του φετινού Άρη ωστόσο φροντίζει να ανταποκρίνεται όπου του ζητηθεί να σκέφτεται μόνο το επόμενο παιχνίδι. Και εν προκειμένου αυτό της Κυριακής στην Βέροια.

Ο Αντρέας Ηρακλής φροντίζει να ανταποκρίνεται σε όποια θέση του ζητηθεί με αποτέλεσμα να εξελίσσεται σε πολυθεσίτης αλλά παρόλα αυτά σκέφτεται μόνο το επόμενο παιχνίδι. Και εν προκειμένου αυτό της Κυριακής στην Βέροια.

Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής του Άρη στην συνέντευξη που παραχώρησε στους εκπροσώπους του Τύπου στάθηκε στην σημασία της πρώτης φετινής νίκης επί του Πανιωνίου στην Νέα Σμύρνη, στον Ζόραν Μιλίνκοβιτς αλλά και το ποια θέση του αρέσει να αγωνίζεται περισσότερο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Αντρέα, πρώτη νίκη για τον Άρη, την κατάλληλη στιγμή. Έχει αλλάξει το κλίμα;

«Ήταν αυτό που χρειαζόμασταν. Μια νίκη πάντα αλλάζει την ψυχολογία μιας ομάδας, και ειδικά της δικής μας, καθώς προερχόμασταν από κάποια άσχημα αποτελέσματα. Αυτή είναι η νίκη είναι ένας οδηγός για εμάς, ώστε να δώσουμε συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα».

Χρειάζεται όμως διάρκεια. Πως θα έρθει αυτή;

«Μετά από μια νίκη δεν πρέπει να εφησυχαζόμαστε. Ήρθε και την στιγμή που υπάρχει η διακοπή του πρωταθλήματος. Δουλεύουμε πολύ αυτές τις μέρες, για να φτάσουμε σε ένα επιθυμητό επίπεδο. Μόνο έτσι θα καταφέρουμε να συνεχίσουμε, αυτό που ξεκινήσαμε στη Νέα Σμύρνη».

Το ότι υπάρχει διακοπή, είναι θετικό ή αρνητικό για την ομάδα;

«Πιστεύω πως στην περίπτωση μας είναι θετικό. Ο κ. Μιλίνκοβιτς δεν είναι αρκετό καιρό μαζί μας και θα μπορέσει να μας περάσει τα πράγματα που θέλει, και πάνω στα οποία πρέπει να δουλέψουμε».

Ο Ζόραν Μιλίνκοβιτς συμπλήρωσε έναν μήνα στον πάγκο του Άρη. Τι έχει αλλάξει σε αυτό το διάστημα;

«Όλοι έχουμε δει τα πράγματα που έχει αλλάξει. Κυρίως στο θέμα της ψυχολογίας των παικτών, αν και τα αποτελέσματα, δεν ήταν αυτά που θέλαμε. Όλοι οι παίκτες πιστεύαμε ότι μπορούν να αλλάξουν τα πράγματα. Έχει δουλέψει πολύ στην τακτική, ενώ διαθέτουμε και πολύ καλή άμυνα, καθώς δεν δεχόμαστε τόσο εύκολα το γκολ. Όλα αυτά είναι μια αρχή της δουλειάς του, και ελπίζω να δούμε ανάλογα αποτελέσματα και στη συνέχεια».

Παρά το ότι η ομάδα ήταν έξι μήνες χωρίς νίκη, τα αποδυτήρια ήταν μια γροθιά.

«Είμαστε μια οικογένεια. Το κλίμα της ομάδας είναι εξαιρετικό. Πέρα από συμπαίκτες, είμαστε και φίλοι, κάτι που βγαίνει στον αγωνιστικό χώρο. Το είδαμε και στη Νέα Σμύρνη, με το πως πανηγυρίσαμε τη νίκη μας».

Στη Νέα Σμύρνη, σε είδαμε να αγωνίζεται ως αμυντικός χαφ. Είναι η φυσική σου θέση;

«Κλήθηκα να αγωνιστώ σε μία θέση την οποία γνωρίζω, γιατί έπαιξα και πιο παλιά. Μπορώ να αγωνιστώ ως αμυντικό χαφ, αλλά και όπου αλλού θέλει ο προπονητής μου».

Είναι η θέση που σου ταιριάζει περισσότερο;

«Δεν θα το πω εγώ αυτό, αλλά θα αφήσω να το κρίνουν οι άλλοι. Εγώ δεν έχω πρόβλημα».

Ο προπονητής απέφυγε να υποδείξει κάποιο στόχο για φέτος, λέγοντας πως ο η ομάδα θα κοιτάξει κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Είσαι της ίδιας άποψης;

«Θα συμφωνήσω μαζί του. Πρέπει να κοιτάμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα μπαίνουμε στο γήπεδο μόνο για τη νίκη, και στο τέλος θα κάνουμε ταμείο».

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ