ΑΡΗΣ

Μιλίνκοβιτς: "Καλό το πλάνο μας μέχρι ενός σημείου"

Μιλίνκοβιτς: "Καλό το πλάνο μας μέχρι ενός σημείου"
INTIME SPORTS

Για το πλάνο που είχε ο Αρης στο ντέρμπι της Τούμπας αλλά και για την ποιότητα που έχει ως ομάδα ο ΠΑΟΚ, μίλησε ο Ζόραν Μιλίνκοβιτς στη συνέντευξη Τύπου.

Συγκεκριμένα είπε:

"Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ. Για εμάς το δυσάρεστο είναι πως πληροφορηθήκαμε ότι ο Τριανταφυλλάκος (σ.σ. η ΠΑΕ ΠΑΟΚ μέσω twitter του ευχήθηκε περαστικά) έχει κάταγμα στο δεξί πόδι και ότι θα λείψει για μεγάλο διάστημα. Ευχόμαστε γρήγορα να είναι κοντά μας.

Δεχτήκαμε πίεση από τον ΠΑΟΚ, ξέραμε πως έχει εμπειρία. Το πλάνο μας ήταν να περιμένουμε και με ορισμένες αντεπιθέσεις να βάλουμε γκολ. Ηταν καλό το πλάνο μας μέχρι ενός σημείου αλλά αποδείχτηκε πως ο ΠΑΟΚ έχει καλούς παίκτες και είναι μια έμπειρη ομάδα και κατάφερε να κερδίσει στο τέλος.

Μέχρι το 2ο γκολ, ο Διούδης ήταν ίσως ο καλύτερός μας παίκτης. Οταν ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε, έκανε λάθος αλλά είναι το μέλλον του Αρη αλλά και του ελληνικού ποδοσφαίρου. Εμείς τον υποστηρίζουμε και δείξαμε σήμερα ως ομάδα πως μπορούμε στο μέλλον να δείξουμε κάποια καλά πράγματα".

Για την απουσία των Πουλίδο και Αγκάνθο: "Για εμάς δεν υπάρχει θέμα με τους Πουλίδο και Αγκάνθο. Ο Αγκάνθο έχει ένα σοβαρό πρόβήμα στο γόνατο και ο Πουλίδο είχε δηλώσει πως έχει πυρετό πριν την προπόνηση του Σαββάτου. Θέμα για εμάς δεν υπάρχει με τους δύο παίκτες και εμείς θα βλέπουμε ποιοι παίκτες είναι έτοιμοι να παίξουν ένα τέτοιο παιχνίδι".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ