ΑΡΗΣ

Μιλίνκοβιτς: "Δεν φοβόμαστε τίποτα"

Μιλίνκοβιτς: "Δεν φοβόμαστε τίποτα"
INTIME SPORTS

Ο τεχνικός του Άρη, Ζόραν Μιλίνκοβιτς, εκτός του ότι προανήγγειλε αλλαγές στην βασική του ενδεκάδα στο ντέρμπι της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα ξεκαθάρισε πως η ομάδα του δεν φοβάται.

Ο τεχνικός του Άρη, Ζόραν Μιλίνκοβιτς, ξεκαθάρισε πως η ομάδα του δεν φοβάται εν όψει του ντέρμπι της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα όπου δεν έκρυψε ότι θα προχωρήσει αλλαγές στην βασική του ενδεκάδα.

Κι όσο για τις τρεις τελευταίες ισάριθμες ήττες υποστήριξε ότι προήλθανε από ατομικά λάθη και όχι από έλλειψη αυτοπεποίθησης.

«Είναι παιχνίδι που είναι αλλιώτικο από τα άλλα. Έχουμε στη σκέψη ότι είναι δύσκολο, αλλά είμαι σίγουρος ότι θα βάλουνε μεγάλη ενέργεια οι παίκτες και θα προσπαθήσουν να φύγουν με καλό αποτέλεσμα.

Κανείς δεν θα έχει δικαίωμα να μας πάρει την θέληση, το πάθος και την ενέργεια μέσα στο γήπεδο. Ο ΠΑΟΚ έχει και ομαδικά και ατομικά προσόντα, θα έχουμε δύσκολη δουλειά. Δουλεύουμε πάνω σε αυτό και θα το τακτοποιήσουμε. Δεν φοβόμαστε τίποτα, δεν μας προβληματίζει τίποτα.

Ξέρουμε την ποιότητα του ΠΑΟΚ, την έχει δείξει και στην Ευρώπη και στην Ελλάδα, αλλά αυτό που μας νοιάζει είναι τι θα κάνουμε εμείς, πως θα είμαστε εμείς μέσα στο γήπεδο», τόνισε ο Σέρβος τεχνικός του Άρη στις δηλώσεις του πριν από την έναρξη της σημερινής προπόνησης στο «Δασυγένειο».

Εν τω μεταξύ στις εγκαταστάσεις του αθλητικού κέντρου βρέθηκε για δεύτερη φορά από το ξεκίνημα της προετοιμασίας για το ντέρμπι της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ ο πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης Δημήτρης Ηλιάδης.

Σκοπός του να τονώσει την ψυχολογία των ποδοσφαιριστών της ομάδας ενώ για ακόμη μια φορά είχε συζήτηση με τον προπονητή της ομάδας Ζόραν Μιλίνκοβιτς τονίζοντας στους ποδοσφαιριστές το πόσο πολύ τους πιστεύει.

Εκτός του προέδρου της ΠΑΕ Άρης παρόντες ήταν εκ μέρους της διοίκησης της ΠΑΕ και οι κ.κ Γκουρλάκης και Ευθυμιάδης.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ