ΑΡΗΣ

Ζήτησε συγνώμη ο Μπουζάνης

Ζήτησε συγνώμη ο Μπουζάνης
INTIME SPORTS

Λήξαν θεωρείται το θέμα του Ντιν Μπουζάνη το οποίο όπως αποδείχθηκε ξεκίνησε από μια παρεξήγηση με τον ομογενή τερματοφύλακα του Άρη να επιστρέφει στις υποχρεώσεις της ομάδας.

Ο Ντιν Μπουζάνης απολογήθηκε στον πρόεδρο της ΠΑΕ Άρης και το θέμα του θεωρείται λήξαν με αποτέλεσμα να επιστρέφει στις υποχρεώσεις της ομάδας.

Ένα θέμα που όπως αποδείχθηκε ξεκίνησε από μια παρεξήγηση καθώς παρερμήνευσε μία οδηγία του Ζόραν Μιλίνκοβιτς όπως την ανέφερε από τον εσωτερικό κανονισμό.

Ο Μπουζάνης αναγνώρισε το λάθος του, ζήτησε συγγνώμη από τον Σέρβο τεχνικό και το μεσημέρι της Πέμπτης βρέθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ όπου συνομίλησε με τον πρόεδρό της Δημήτρη Ηλιάδη και το θέμα του έληξε.

Ο έτερος τερματοφυλάκων του Άρη και αρχηγός της ομάδας Σωκράτης Διούδης στις δηλώσεις του για το ντέρμπι της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας τόνισε: «Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι, το ξέρουμε όλοι, σημαντικό και για τους οπαδούς και για εμάς, γιατί έχουμε μείνει πίσω. Είναι καλή ευκαιρία για ένα νέο ξεκίνημα».

Σε ερώτηση για την διακοπή του πρωταθλήματος και παρά την δική του απουσία λόγω υποχρεώσεών του με την Εθνική Νέων απάντησε: «Η διακοπή βοήθησε, έχουμε δουλέψει πολύ. Είναι δύσκολο παιχνίδι, ξέρουμε ότι ο ΠΑΟΚ είναι δύσκολος αντίπαλος, αλλά και εμείς είμαστε καλή ομάδα και θέλουμε να το βγάλουμε στο γήπεδο».

Για το που θα κριθεί το παιχνίδι της Κυριακής είπε: «Αυτά τα παιχνίδια κρίνονται στο πάθος και την διάθεση που έχουν οι ποδοσφαιριστές. Τα άσχημα αποτελέσματα φέρνουν άσχημη διάθεση και κακή ψυχολογία, όλοι είμαστε ενωμένοι και πρέπει να το δείξουμε και στο γήπεδο».

Κι όσο για το αγωνιστικό κομμάτι πρόβλημα της τελευταίας στιγμής προέκυψε για τον Μιλίνκοβιτς, καθώς ο Άντι Ρένια ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα λόγω ενοχλήσεων στην ωμοπλάτη του. Για αυτό και εντός της ημέρας θα υποβληθεί και σε εξετάσεις για να διαπιστωθεί η σοβαρότητα του τραυματισμού του.

Εκτός παραμένει και ο Τζον Ιμπέχ που προσπαθεί να ξεπεράσει την θλάση στον τετρακέφαλό του, ενώ όλοι οι υπόλοιποι βρίσκονται στην διάθεση του Σέρβου τεχνικού της ομάδας για το παιχνίδι της Τούμπας.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ