ΑΡΗΣ

Μετά τα τετ α τετ, ραντεβού το πρωί

ΑΡΗΣ - ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ / ΦΙΛΙΚΟ /
ΑΡΗΣ - ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ / ΦΙΛΙΚΟ / MOTIONTEAM

Το πρωί της Τρίτης (6/3) στις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου θα φανεί αν τελικά οι ποδοσφαιριστές του Άρη θα εμμείνουν στην αποχή τους από τις προπονήσεις

Μετά την πρωινή απόφαση των ποδοσφαιριστών του Άρη περί 48ωρης αποχής από τις προπονήσεις της ομάδας εξαιτίας των οικονομικών οφειλών που υπάρχουνε ακολούθησαν τετ α τετ της διοίκησης της ΠΑΕ στα γραφεία με το 80% του ρόστερ.

Μετά το πέρας αυτών όπως όλα δείχνουν λαμβάνει χώρα η εκτόνωση της κατάστασης με αυτό που απομένει να φανεί είναι αν αύριο το πρωί στις 11:00 στις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου θα υπάρξει η επιστροφή στις προπονήσεις. Αν δηλαδή θα γίνει άρση της 48ωρης αποχής.

Η σειρά των συναντήσεων της διοίκησης της ΠΑΕ Άρης με τους ποδοσφαιριστές της ομάδας είχε να κάνει με σκοπό να βρεθεί η χρυσή τομή στο θέμα των διακανονισμών περί των οφειλών μέχρι τις 31/12/2011.

Κι αυτό ώστε να γίνει πράξη ο βασικός στόχος της εξασφάλισης της αδειοδότησης για την νέα αγωνιστική περίοδο.

Για τον λόγο αυτό ο πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης, Αθανάσιος Αθανασιάδης, και ο εκτελεστικός διευθυντής της ΠΑΕ Άρης, Γιάννης Κόντης, είχανε μία σειρά συναντήσεων που όπως φάνηκε είχε αίσιο τέλος όπως και οι όσες επαφές έγιναν δια τηλεφώνου.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ