ΑΡΗΣ

Αποχή στον Άρη

ΑΡΗΣ - ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ / ΦΙΛΙΚΟ /
ΑΡΗΣ - ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ / ΦΙΛΙΚΟ / MOTIONTEAM

Οι παίκτες του Άρη συγκεντρώθηκαν το πρωί της Δευτέρα στα αποδυτήρια στις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου και αποφάσισαν να κάνουν δεύτερη αποχή.

Δεύτερη αποχή αποφάσισαν να κάνουν οι ποδοσφαιριστές του Άρη σε διάστημα μικρότερο του ενός μηνός ως αντίδραση για τις οφειλές της διοίκησης της ΠΑΕ στο πρόσωπό τους από την αρχή της αγωνιστικής περιόδου.

Το ραντεβού είχε δοθεί για τις 11:00 στις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου εκεί όπου έγινε πράξη μετά από μίας ώρας συζήτησης ότι φημολογούταν ουσιαστικά από την Κυριακή. Να γίνει πράξη η αποχή από τις προπονήσεις.

Μία αποχή που εκτός από σήμερα σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες θα γίνει και αύριο με την απόφαση περί συνέχειάς της ή όχι να λαμβάνεται στην νέα συνάντηση των ποδοσφαιριστών του Άρη μεθαύριο Τετάρτη στις 15:00.

Μία μέρα όπου μόνο τυχαία δεν ορίστηκε αφού είναι προγραμματισμένο να πληρωθούν από την διοίκηση της ΠΑΕ με το μόνο που μπορεί να ανατρέψει την προγραμματισμένη και για αύριο αποχή, (αφού η αναβολή της σημερινής προπόνησης θεωρείται δεδομένη) είναι να υπάρξει έναρξη της τακτοποίησης των οφειλών της διοίκησης της ΠΑΕ Άρης προς τους ποδοσφαιριστές της από σήμερα.

Υπενθυμίζεται πως την περασμένη Παρασκευή είχε υπάρξει η σχετική επίσκεψη του εκτελεστικού διευθυντή της ΠΑΕ Άρης, Γιάννη Κόντη, στις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου όπου προχώρησε σε μία σύντομη ομιλία πριν από την έναρξη της τελευταίας προπόνησης για το ντέρμπι με την ΑΕΚ στο "Κλεάνθης Βικελίδης".

Στα λεγόμενά του είχε ζητήσει λίγων ημερών υπομονή από τους ποδοσφαιριστές του Άρη στο θέμα των οφειλών. Κάτι που έγινε αποδεκτό όπως και η υπόσχεση των ποδοσφαιριστών του Άρη πράξη σε αυτό που ζήτησε κατά την αποχώρησή του.

Την κατάκτηση της νίκης επί της ΑΕΚ στο "Κλεάνθης Βικελίδης" που ήρθε με το τελικό 1-0 μετά την κεφαλιά του Νίκου Λαζαρίδη στο 79'.

Σε ένα χρονικό σημείο πάντως όπου είχε ξεκινήσει και η φημολογία περί νέας αποχής από σήμερα αφού οι ποδοσφαιριστές του Άρη είχανε πει πως θα τα λέγανε όλοι μαζί στα αποδυτήρια του Νέου Ρυσίου. Όπως και αυτή έγινε πράξη κι ενώ τα είχανε πει και χθες στο σπίτι του Νέρι Καστίγιο όπου και είχανε γευματίσει όλοι μαζί μετά από κάλεσμα του διεθνή Μεξικανού.

Το σίγουρο είναι ότι με την διήμερη αποχή των ποδοσφαιριστών του Άρη στο αγωνιστικό κομμάτι η προετοιμασία του Μανουέλ Μασάδο και των συνεργατών του εν όψει του ντέρμπι της Κυριακής με τον Ολυμπιακό στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" θα καθυστερήσει να ξεκινήσει.

Όπως ακριβώς είχε συμβεί και πριν από περίπου έναν μήνα όταν και είχανε αποφασίσει για πρώτη φορά να κάνουνε αποχή από τις προπονήσεις για τον ίδιο λόγο, για τα χρήματα που έχουνε λαμβάνειν, το διήμερο 7 και 8 Φεβρουαρίου δυο μέρες μετά από την νίκη τους στα Πηγάδια επί της Skoda Ξάνθη με 2-0.

Μία διήμερη αποχή που είχε σαν αποτέλεσμα η προετοιμασία του 56χρονου Πορτογάλου τεχνικού του Άρη εν όψει του παιχνιδιού που ακολουθούσε στο "Κλεάνθης Βικελίδης" με τον Εργοτέλη (12/02) να ξεκίνησε την Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου με την αποχή ωστόσο όπως φάνηκε να επηρέασε με βάση το τελικό 1-1 παρά την ανωτερότητα της ομάδας της Θεσσαλονίκης.

Τέλος θα πρέπει να σημειωθεί ότι παρών στο σημερινό ραντεβού των ποδοσφαιριστών του Άρη στις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου έδωσε και ο Έλντιν Γιακούποβιτς που επέστρεψε στην Θεσσαλονίκη μετά το πέρας της αδείας του από την ΠΑΕ και με την σύμφωνη γνώμη του Μασάδο.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ