ΑΡΗΣ

Μενδρινός: "Να επαναληφθεί η ιστορία"

Μενδρινός: "Να επαναληφθεί η ιστορία"
INTIME SPORTS

Σε ραδιοφωνική του συνέντευξη ο 26χρονος μέσος του Άρη, Κώστας Μενδρινός, μίλησε για το χθεσινό παιχνίδι με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι αλλά και τον επικείμενο ευρωπαϊκό αγώνα στο Μάντσεστερ (24/2, 22:05) με την Σίτι για την φάση των 32 του Europa League.

Στην αρχική του τοποθέτηση στον ΑΡΗΣ FM 92,8 αναφέρθηκε στις κλασικές ευκαιρίες που σημείωσε ο Άρης απέναντι στον Ατρόμητο, λέγοντας: "Στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν καλοί. Στο δεύτερο όμως πιέσαμε περισσότερο τον αντίπαλο και αν μια από τις δυο ευκαιρίες κατέληγε στα δίχτυα θα ήμασταν πολύ ευχαριστημένοι.

Αυτά συμβαίνουν όμως στο ποδόσφαιρο. Ελπίζω την επόμενη φορά να μας κάνει η μπάλα το χατίρι. Η σκοπιμότητα είναι πάντα μες το παιχνίδι. Κάνεις τα πάντα ώστε να μην χάσεις βαθμούς. Εμείς δεν κατεβήκαμε για την ισοπαλία αλλά για το “τρίποντο” που παρόλα αυτά δεν ήρθε".

Για την βαθμολογική κατάταξη του Άρη, σχολίασε: "Δεν είμαστε στην καλύτερη θέση. Πιστεύω στο τέλος να μπούμε στα playoffs. Έχουμε τα ματς με την Λάρισα και τον Ηρακλή που ακολουθούν. Με τον Ολυμπιακό Βόλου θα παίξουμε στην έδρα μας. Πρέπει γενικότερα να κάνουμε ένα καλό ντεμαράζ".

Κλείνοντας τόνισε σχετικά με τον επαναληπτικό αγώνα στο Μάντσεστερ τόνισε: "Δεν είμαστε το φαβορί, θα είναι ένας δύσκολος αγώνας και το γνωρίζει όλη η Ελλάδα αυτό. Με τη Μαδρίτη βέβαια αυτό λέγαμε, οπότε ας επαναληφθεί η ιστορία, να γελάσουμε κι εμείς λίγο.

Δεν θα χουμε μια συγκεκριμένη τακτική. Η Σίτι είναι πολύ καλή ομάδα και πρέπει να πάμε αποφασισμένοι, να τα δώσουμε όλα κι από εκεί και πέρα το αποτέλεσμα θέλουμε όλοι να έρθει. Είμαστε αισιόδοξοι πάντως. Ό,τι έχουμε κατακτήσει μας δίνει αισιοδοξία ως τώρα.

Θα μπούμε μέσα και θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας. Θέλουμε βέβαια και τα αποτελέσματα στο ελληνικό Πρωτάθλημα ώστε να μας δοθεί και πάλι η δυνατότητα να παίξουμε στην Ευρώπη. Προσωπικά δεν τα παρατώ ποτέ. Θέλω να αποδεικνύω πάνω από όλα στον εαυτό μου, ότι αξίζω να βρίσκομαι στην ομάδα".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ