ΑΡΗΣ

Λαζαρίδης: "Μπαίνουμε στο κυνήγι"

Λαζαρίδης: "Μπαίνουμε στο κυνήγι"
Λαζαρίδης INTIME SPORTS

Ο Νίκος Λαζαρίδης δεν θα μπορούσε παρά να ήτανε χαρούμενος μετά το τέλος του παιχνιδιού με τον ΟΦΗ αφού με δικό του γκολ έδωσε στον Άρη το τρίποντο της νίκης. Τι είπαν Κανούλας και Νέτο

Ο Νίκος Λαζαρίδης μπορεί με το γκολ του από την κεφαλιά του στο 73' να διαμόρφωσε το τελικό 1-0 της νίκης του Άρη επί του ΟΦΗ ωστόσο στις δηλώσεις του μετά την λήξη έδωσε το σύνθημα για συνέχεια νικών στα πέντε εναπομείναντα παιχνίδια.

Από εκεί και πέρα ο Σάκης Κανούλας δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για το ότι αγωνίστηκε 25' ενώ ο Ντάρσι Νέτο μίλησε για μάχη στα πέντε παιχνίδια που απομένουνε για τον Άρη για την εξασφάλιση μίας θέσης στην πρώτη πεντάδα της βαθμολογίας.

" Αυτοί οι βαθμοί ήταν υπερπολύτιμοι, στην προσπάθεια που κάνουμε για να μπούμε στα πλέι οφ. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, απέναντι σε μια ομάδα, που το μόνο που ήξερε να κάνει ήταν να παίζει άμυνα. Και οι 11 παίκτες του ΟΦΗ ήταν πίσω από την σέντρα, γι' αυτό ήταν δύσκολο να διασπάσουμε την άμυνά του. Η μόνη μας ελπίδα να σκοράρουμε ήταν από στημένη φάση, το καταφέραμε, είμαστε πολύ χαρούμενοι γι΄ αυτό και συνεχίζουμε", ήταν η αρχική δήλωση του Λαζαρίδη.

Σε ερώτηση για το μυστικό του σκοραρίσματός του με κεφαλιές έχοντας σημειώσει τρία γκολ από τα οποία ο Άρης έχει αποσπάσει 7 βαθμούς απάντησε: " Δεν υπάρχει μυστικό. Απλά ήμουν στο κατάλληλο σημείο την κατάλληλη στιγμή", ενώ τέλος για την συνέχεια σημείωσε: " Μπαίνουμε στο κυνήγι των πλέι οφ. Εξαρτάται, βέβαια, και από τα αποτελέσματα που θα έχουν οι αντίπαλες ομάδες. Εμείς αυτό που έχουμε να κάνουμε, είναι να κερδίσουμε όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια μας. Να νικήσουμε και στα πέντε παιχνίδια".

Ο Σάκης Κανούλας μίλησε αρχικά για την αγχωτική επικράτηση επί του ΟΦΗ λέγοντας: " Ήταν μια σημαντική νίκη. Όσο περνούσε η ώρα, όλο και περισσότερο βάραιναν τα πόδια μας, επειδή ο αντίπαλος κλείστηκε πίσω. Εμείς όμως ανεβάσαμε ρυθμούς, ο ΟΦΗ δεν μπόρεσε να μας ακολουθήσει και ευτυχίσαμε να φτάσουμε στη νίκη".

Κι όσο για την δική του συμμετοχή από το 69' αντί του Καστίγιο και μέχρι την λήξη για σχεδόν 25' δήλωσε: " Ήταν ιδιαίτερη στιγμή για μένα. Θέλω παιχνίδι με παιχνίδι να κερδίσω την εμπιστοσύνη του προπονητή μου και να πάρω περισσότερο χρόνο συμμετοχής μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος", και κατέληξε για την συνέχεια υποστήριξε: " Απομένουν πέντε τελικοί για μας. Βλέπουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και στόχος μας είναι να κάνουμε το 5 στα 5, ώστε να εξαντλήσουμε τις ελπίδες μας. Ακολουθεί το παιχνίδι με τον Πανιώνιο, που είναι εξίσου σημαντικό με το σημερινό. Με τη βοήθεια του κόσμου μας, θα τα δώσουμε όλα για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς".

Τέλος ο Ντάρσι Νέτο είπε για την νίκη επί του ΟΦΗ ότι: " Είχαμε απέναντί μας μια ομάδα καλά οργανωμένη, που ήρθε για να φυλάξει τα νώτα της. Η δική μας ομάδα έπρεπε να παίξει με ηρεμία, αλλά στο α' ημίχρονο δεν έγινε καλό παιχνίδι και δεν μπορέσαμε να έχουμε την κατοχή της μπάλας και ευκαιρίες για γκολ. Στην ανάπαυλα, ο προπονητής μας είπε να ρισκάρουμε περισσότερο, έγιναν κάποιες αλλαγές και στο β' μέρος παρουσιαστήκαμε αλλαγμένοι, φτάνοντας σε ευκαιρίες, στο γκολ και στη νίκη".

Σχετικά δε για το αν ο Άρης προλαβαίνει τα πλέι οφ ξεκαθάρισε ότι: " Γνωρίζουμε καλά ότι είναι δύσκολο... Κάποιοι υπερβολικά απαισιόδοξοι λένε ότι τα πάντα έχουν τελειώσει, αλλά εμείς δεν σκεφτόμαστε έτσι. Θα δώσουμε τη μάχη μας στα πέντε ματς που απομένουν, ώστε να έχουμε τη μεγαλύτερη δυνατή βαθμολογική συγκομιδή και να φτάσουμε όσο ψηλότερα μπορούμε. Είναι δύσκολο να μπούμε στην πεντάδα, αλλά θα παλέψουμε μέχρι τέλους".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ