ΑΡΗΣ

Κινήθηκε για Τσβέτκοφ

Κινήθηκε για Τσβέτκοφ

Κι ενώ το διοικητικό μέτωπο στο ποδοσφαιρικό τμήμα του Άρη παραμένει θολό όλες αυτές τις τελευταίες μέρες βουλγαρικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν πως υπήρξε πρόταση στον 36χρονο αρχηγό της Μπότεφ Πλόντιφ, Ιβάν Τσβέτκοφ.

Σύμφωνα με τα βουλγαρικά μέσα ενημέρωσης πως υπήρξε πρόταση του Άρη στον 36χρονο αρχηγό της Μπότεφ Πλόντιφ, Ιβάν Τσβέτκοφ, την στιγμή που το διοικητικό μέτωπο στο ποδοσφαιρικό τμήμα παραμένει θολό όλες αυτές τις τελευταίες μέρες.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα “Meridian Match” ο Άρης θέλησε να αποκτήσει τον 36χρονο Βούλγαρο επιθετικό της Μπότεφ, προσφέροντας διετές συμβόλαιο συνεργασίας.Η απάντηση όμως του Τσβέτκοφ ήταν αρνητική, γιατί ήθελε να παραμείνει στην ομάδα της οποίας οι φίλαθλοι τον λατρεύουν.

Ακόμη στο δημοσίευμα υποστηρίζεται ότι το όλο θέμα κρατήθηκε κρυφό από την διοίκηση της Μπότεφ για να μην διαταραχθεί η ομάδα και οι εξαιρετικές σχέσεις που έχουν οι φίλαθλοι των δύο ομάδων.

Ο Τσβέτκοφ που είναι γεννημένος το 1979, έχει αγωνιστεί πολλά χρόνια στην Ολλανδία (σ.σ. Χέρενφεεν, Βέενταμ, Ζβόλε, Χέλμοντ και Σπάρτα Ρότερνταμ) και από το 2012 ανήκει στην Μπότεφ με την οποία μετράει 27 γκολ σε 65 εμφανίσεις.

Στο αγωνιστικό κομμάτι η τετραήμερη άδεια των ποδοσφαιριστών του Άρη για την αλλαγή του χρόνου ολοκληρώθηκε χθες με τους ποδοσφαιριστές να επιστρέφουν το απόγευμα στο γήπεδο για προπόνηση υπό τις οδηγίες του Πάουλο Κάμπος.

Το μυαλό τους ωστόσο βρίσκεται στις διοικητικές εξελίξεις και θα αναμείνουν μία ακόμα επίσημη ενημέρωση από τον Ερασιτέχνη για τις τελικές του αποφάσεις. Το πιθανότερο ωστόσο είναι να τους ζητηθεί επιπλέον υπομονή μέχρι μεθαύριο Δευτέρα. Την ίδια ώρα δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμη για το αν θα διεξαχθεί τελικά μεθαύριο Δευτέρα το φιλικό παιχνίδι με τον Καμπανιακό παρά το γεγονός ότι από την ομάδα της Χαλάστρας κάνουνε λόγο για συμφωνία με τον Άρη.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ