ΑΡΗΣ

Καστίγιο προ των ευθυνών του, κίνδυνος για Φατί

Καστίγιο προ των ευθυνών του, κίνδυνος για Φατί
INTIME SPORTS

Σε κόκκινο πανί μετατράπηκε ο Νέρι Καστίγιο για την αντίδραση του στο 55'. Το φύλλο αγώνα "καίει" τον Φατί που πάει για 5 αγωνιστικές.

Το περασμένο καλοκαίρι η παραμονή του Νέρι Καστίγιο στον Άρη ισοδυναμούσε με την μετατροπή του σε ηγέτη της ομάδας της Θεσσαλονίκης κάτι όμως που δεν συνέβη σε καμία περίπτωση.

Κι όχι μόνο αυτό αλλά και η αγωνιστική συμπεριφορά του διεθνή Μεξικανού επιθετικού με αποκορύφωμα την αντίδρασή του στην αλλαγή του με τον Καρίμ Σολτάνι στο σημερινό παιχνίδι του "Κλεάνθης Βικελίδης" με τον Παναιτωλικό τον μετέτρεψαν σε κόκκινο πανί.

Το σίγουρο είναι σκόρπισαν δυσαρέσκεια σε όλους στις τάξεις της ομάδας του Άρη με την απόφαση του Καστίγιο να μην πάει να κάτσει ως όφειλε στον πάγκο αλλά να αποχωρήσει για τα αποδυτήρια. Μία δυσαρέσκεια που είχε να κάνει τόσο στις τάξεις των φιλάθλων της ομάδας της Θεσσαλονίκης που τον αποδοκίμασαν αμέσως όσο βέβαια και σε αυτές της διοίκησης της ΠΑΕ αλλά και του τεχνικού τιμ.

Εξάλλου ο Μίχαλ Πρόμπιερζ στην Συνέντευξη Τύπου στην ερώτηση που του έγινε για το ποια συμπεριφορά μεταξύ των Ρικάρντο Φατί στις καθυστερήσεις του αγώνα όπου και αντίκρισε την κόκκινη κάρτα ή του Καστίγιο στην αλλαγή του ήταν εκείνη που δεν του άρεσε περισσότερο άφησε να εννοηθεί πως ήταν αυτή του διεθνή Μεξικανού.

Ο Καστίγιο θα πρέπει να θεωρείται ως δεδομένο ότι θα κληθεί για εξηγήσεις από την διοίκηση της ΠΑΕ Άρης αλλά και ότι φλερτάρει με χρηματικό πρόστιμο. Όσο για το ποια θα είναι η στάση του Πρόμπιερζ απέναντί του είναι κάτι που θα το αποφασίσει ο 39χρονος Πολωνός τεχνικός.

Το σίγουρο πάντως είναι ότι το κλίμα για τον Καστίγιο είναι ιδιαίτερα βαρύ με την μεγαλύτερη ευθύνη να την φέρει ο ίδιος με την συνολική του συμπεριφορά και οι επόμενες μέρες πρόκειται να δώσουνε το στίγμα των εξελίξεων.

Κίνδυνος για 3+2 αγωνιστικές σε Φατί


Με ποινή 3+2 αγωνιστικών κινδυνεύει ο Ρικάρντο Φατί μετά τα όσα ανέφερε ο διαιτητής Κουκουλάκης στο φύλλο αγώνα του παιχνιδιού Άρη-Παναιτωλικού για την αποβολή του Γάλλου μέσου του Άρη στις καθυστερήσεις.


Η επέκταση της ποινής με την οποία φλερτάρει ο Φατί με άλλες δύο αγωνιστικές έχει να κάνει με το γεγονός ότι στο σημερινό παιχνίδι του «Κλεάνθης Βικελίδης» φορούσε το περιβραχιόνιο του αρχηγού του Άρη.


Συγκεκριμένα ο Κρητικός διαιτητής της συνάντησης απέβαλε τον Φατί με απευθείας κόκκινη κάρτα στο 93΄ σε μία φάση που θα μπορούσε το πολύ να δεχθεί κίτρινη κάρτα για το μαρκάρισμά του στον Ρότσα.


Εξάλλου και σύμφωνα με την τηλεοπτική κάλυψη της αναμέτρησης από το συνδρομητικό κανάλι της NOVA φαίνεται πως ο Φατί απλώνοντας το πόδι του δεν βρίσκει τον ποδοσφαιριστή του Παναιτωλικού.


Σαν να μην έφθανε αυτό και παρά την κόκκινη κάρτα που έδειξε ο Κουκουλάκης στον Φατί στα γραφόμενά του στο φύλλο αγώνα όπως αποδείχθηκε εξάντλησε την αυστηρότητά του.


Κι αυτό γιατί σημείωσε ότι ο Φατί κλώτσησε τον Ρότσα εκτός φάσης σε φυσική διακοπή του αγώνα, αν και του επισημάνθηκε πως δεν έγινε έτσι, σημαίνει ότι ο Γάλλος μέσος του Άρη κινδυνεύει με τιμωρία από 1 ως 3 αγωνιστικές με την ποινή να διπλασιάζεται επειδή ήταν αρχηγός.


Λαμβάνοντας δε κανείς υπόψη του τις μέχρι στιγμής ανάλογες παρατηρήσεις σε φύλλα αγώνα η ποινή ήταν 3 αγωνιστικές όπως και κατά την αποβολή του Σολτάνι στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο στα πλαίσια της 2 αγωνιστικής του φετινού πρωταθλήματος της Super League στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο Φατί μετά την σημερινή του αποβολή θα είναι απών από το παιχνίδι της Πέμπτης για την Δ΄ φάση του Κυπέλλου Ελλάδος με τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή ενώ έχει δηλωθεί να απουσιάσει από το παιχνίδι με την Δόξα Δράμας (28/12) για να σβήσει την μία αγωνιστική της τιμωρίας του από την συμπλήρωση τεσσάρων κίτρινων καρτών.


Όσο δε σε περίπτωση που τιμωρηθεί μετά την σημερινή του αποβολή με 3+2 αγωνιστικές για το ότι ανέφερε στο φύλλο αγώνα ο διαιτητής Κουκουλάκης αυτό θα σημαίνει πως θα φορέσει και πάλι την φανέλα του Άρη τον Φεβρουάριο του 2012(!!!).

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ