ΑΡΗΣ

Αποχώρηση με αποδοκιμασίες

Αποχώρηση με αποδοκιμασίες
INTIME SPORTS

Η αρχή των αποδοκιμασιών των φιλάθλων του Άρη προς τους ποδοσφαιριστές της ομάδας έγινε με την ολοκλήρωση του παιχνιδιού με τον Παναιτωλικό και κορυφώθηκε στην αποχώρηση του πούλμαν της αποστολής

Χρειάστηκαν περίπου 100' από το σφύριγμα της λήξης του διαιτητή Κουκουλάκη στον αγώνα με τον Παναιτωλικό ώστε να αποχωρήσει το πούλμαν της αποστολής του Άρη από το "Κλεάνθης Βικελίδης".

Μία αποχώρηση που έγινε μέσα σε έντονες αποδοκιμασίες με τις πρώτες να είχανε ακουστεί από τις κερκίδες με το τελευταίο σφύριγμα και το τελικό 0-0 που έφερε νέα απώλεια.

Το κλίμα όπως ήταν επόμενο ήταν βαρύ στα αποδυτήρια της ομάδας του Άρη με αποτέλεσμα όσο περνούσε η ώρα να χρειάστηκε η ύπαρξη αυστηρών μέτρων ασφαλείας από την αστυνομία.

Μία αντίδραση από πλευράς των φιλάθλων του Άρη που είχε να κάνει με τον έντονο προβληματισμό όλων για την εικόνα της ομάδας που συνεχίζει να παραμένει από την αρχή της αγωνιστικής περιόδου με κάποιες εξαιρέσεις.

Στα δυσάρεστα του σημερινού παιχνιδιού του Άρη εκτός από την απώλεια του τριπόντου της νίκης απέναντι στον Παναιτωλικό ήταν και ο τραυματισμός του Γιάννη Γιαννιώτα που σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις υπέστη διάστρεμμα στην ποδοκνημική στην φάση του 37' και κινδυνεύει να μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για δύο εβδομάδες.

Κάτι που σημαίνει ότι θα χάσει σίγουρα το νοκ άουτ παιχνίδι της Πέμπτης (22/12) για την Δ' φάση του Κυπέλλου Ελλάδος στην Κομοτηνή με τον Πανθρακικό όπως και ο Ρικάρντο Φατί μετά την κόκκινη κάρτα που αντίκρισε στις καθυστερήσεις. Εκτός των άλλων ο Γάλλος μέσος του Άρη υπέστη στην αποψινή αναμέτρηση και μία κάκωση στα πλευρά του

Αναφερόμενος στην κάμερα της NOVA ο Μάρκος Βελλίδης στο 0-0 κόντρα στον Παναιτωλικό σχολίασε: " Δεν είναι ένα ατυχές, αλλά ένα κακό αποτέλεσμα για την ομάδα μας. Όταν παίζεις με τέτοιους αντιπάλους, που βλέπουμε ότι σίγουρα είναι κατώτεροι σε ποιότητα από εμάς, το μόνο που πρέπει να κυνηγάς είναι η νίκη. Πραγματικά είμαι πάρα πολύ στεναχωρημένος. Όλος ο κόσμος λυπάται γι' αυτό το αποτέλεσμα".

Όσο για το τι έφταιξε ο 24χρονος τερματοφύλακας του Άρη δήλωσε: " Θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει σήμερα. Το θέμα ήταν να μπει η μπάλα στα δίχτυα όσο πιο νωρίς γινόταν, γιατί όπως είδαμε ο Παναιτωλικός δεν έκανε τίποτε άλλο από το να αμύνεται μαζικά. Αν ανοίγαμε το σκορ γρήγορα, στην συνέχεια θα βρίσκαμε πιο πολλούς ανοιχτούς χώρους και σίγουρα θα φτάναμε στη νίκη".

Για τους επόμενους αγώνες, με Πανθρακικό στο Κύπελλο και Δόξα Δράμας για τον εξ αναβολής για το πρωτάθλημα της Super League, είπε: " Ομάδες με την ιστορία και την ποιότητα του Άρη, φαίνονται σε τέτοιες καταστάσεις. Εδώ πρέπει να δείξουμε ότι έχουμε μεγάλη ομάδα, ότι έχουμε καλούς ποδοσφαιριστές και ότι ξέρουμε τι σημαίνει έμβλημα που φοράμε στη φανέλα μας. Όποιος δεν πιστεύει ότι θα τα καταφέρουμε να πετύχουμε, δεν αξίζει να βρίσκεται στον Άρη. Πολύ απλά είναι τα πράγματα".

Παραδέχθηκε δε πως: " Το γεγονός ότι δεν σταματούν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις, μας κάνει μεγάλο καλό αυτή την στιγμή. Δεν υπάρχουν γιορτές για μας, υπάρχουν μόνο τα προσεχή παιχνίδια και το μυαλό μας θα είναι εκεί. Θέλω να ματώνουμε κάθε στιγμή για την ομάδα και να παίρνουμε τα αποτελέσματα που πρέπει".

Τέλος όταν του ζητήθηκε να δώσει μία εξήγηση σημείωσε ότι: " Αν ξέραμε την εξήγηση γι' αυτή την κατάσταση, θα είχαμε βρει και τη λύση. Το θετικό είναι ότι έχει έρθει ένας σοβαρός προπονητής, ένας πάρα πολύ καλός προπονητής, ο οποίος δουλεύει ασταμάτητα. Αν σκύψουμε το κεφάλι και δουλέψουμε κάτω από τις οδηγίες του, θα πάμε ψηλά. Δεν υπάρχει κάτι άλλο, δεν υπάρχει άλλη επιλογή".

Λαζαρίδης: "Είναι μια δύσκολη στιγμή"

Από την πλευρά του ο κεντρικός αμυντικός του Άρη, Νίκος Λαζαρίδης, υποστήριξε: " Είναι μια δύσκολη στιγμή που περνάει η ομάδα. Δεν πιστεύω πως παίξαμε άσχημα. Δεν εκμεταλλευτήκαμε τις ευκαιρίες που μας δόθηκαν. Πρέπει να συνεχίσουμε. Οφείλουμε πάντως μια συγγνώμη από τον κόσμο, τον οποίο έχουμε απογοητεύσει. Με δουλειά και υπομονή θα ξυπνήσει η ομάδα. Η ομάδα έχασε ευκαιρίες και δικαιούμασταν ένα γκολ".

Αμέσως μετά του ζητήθηκε να κάνει σύγκριση της εμφάνισης με τον αγώνα κόντρα στον Παναθηναϊκό λέγοντας: " Κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό. Σήμερα είδαμε τον αντίπαλο να κλείνεται και ήταν πολύ δύσκολο να διασπάσουμε την άμυνα του. Το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό ήταν διαφορετικό. Ξέραμε πως ο Παναθηναϊκός θα έβγαινε ψηλά για να μας πιέσει και πως θα άφηνε χώρους. Ολόκληρη την εβδομάδα δουλέψαμε σ' αυτό το κομμάτι αλλά δεν μπορέσαμε να διασπάσουμε την άμυνα του αντιπάλου".

Κι όσο για την συνέχεια έδωσε το δικό του σύνθημα υποστηρίζοντας ότι: " Μένουμε πίσω. Έχουμε 11 βαθμούς, αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο παρά να συνεχίσουμε και πρέπει να βοηθήσουν όλοι για να πάμε τον Άρη πιο ψηλά. Με υπομονή και επιμονή θα τα καταφέρουμε".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ