ΑΡΗΣ

Καραγκούνης και επίσημα στον Άρη

Καραγκούνης και επίσημα στον Άρη

Παίκτης του Άρη και επίσημα για την επόμενη σεζόν με την μορφή του δανεισμού από τον Ολυμπιακό θα είναι ο Βασίλης Καραγκούνης. Διαβάστε τι δήλωσε ο 19χρονος αμυντικός.

Παίκτης του Άρη και επίσημα για την επόμενη σεζόν με την μορφή του δανεισμού από τον Ολυμπιακό θα είναι ο 19χρονος αμυντικός Βασίλης Καραγκούνης.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Άρης αναφέρει: " Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει την απόκτηση του Βασίλη Καραγκούνη. Ο 19χρονος πλάγιος μπακ (μπορεί να καλύψει με την ίδια ευχέρεια τόσο τη δεξιά όσο και την αριστερή πλευρά) βρέθηκε σήμερα το απόγευμα στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΡΗΣ και υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα μας μέχρι το καλοκαίρι του 2014 με υποσχετική από τον Ολυμπιακό".

Μετά την υπογραφή του συμβολαίου του, ο Βασίλης Καραγκούνης, ο οποίος την Τετάρτη (14/08) θα κάνει την πρώτη του προπόνηση με την ομάδα Άρη, δήλωσε την επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ:

" Είμαι χαρούμενος που έρχομαι στον ΑΡΗ. Ξέρω τη φανέλα ποιας ομάδας θα φοράω τη νέα χρονιά και υπόσχομαι ότι θα κάνω τα πάντα για την βοηθήσω να πετύχει τους στόχους της".

Επίσης, η ΠΑΕ Άρης ανακοίνωσε ότι ο Αναστάσιος Βαμβάκης ανέλαβε καθήκοντα διατροφολόγου στο ποδοσφαιρικό τμήμα.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ