ΑΡΗΣ

Κοντά στον Καραγκούνη ο Άρης

Κοντά στον Καραγκούνη ο Άρης
INTIME SPORTS

Η ΠΑΕ Άρης είναι πολύ κοντά σε συμφωνία για την απόκτηση του Βασίλη Καραγκούνη με την μορφή του δανεισμού από τον Ολυμπιακό.

Στο πρόσωπο του Βασίλη Καραγκούνη βρήκαν οι άνθρωποι του Άρη τον ποδοσφαιριστή που ψάχνουν για την θέση του δεξιού μπακ.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες από την Θεσσαλονίκη, οι "κίτρινοι" συμφώνησαν με τον Ολυμπιακό για την παραχώρηση του παίκτη με την μορφή του δανεισμού.

Ο Καραγκούνης που είναι αδερφός του ποδοσφαιριστή του Ατρομήτου Θανάση Καραγκούνη έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στην Ακαδημία Ποδοσφαίρου Λαμίας και σε ηλικία 14 ετών αποκτήθηκε μαζί με τον αδερφό του από την ομάδα του Περιστερίου.

Δυο χρόνια μετά παραχωρήθηκε με μεταγραφή στην Ουντινέζε, ενώ την περσινή σεζόνυπέγραψε τριετές συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό, στον οποίο ανήκει.

Ο Καραγκούνης είναι έτοιμος αγωνιστικά, καθώς πήρε μέρος στην προετοιμασία των "ερυθρόλευκων" στο Ζέεφελντ της Αυστρίας.

Πρωινή προπόνηση για τους "κίτρινους"

Από εκεί και πέρα στα αγωνιστικά, όσοι παίκτες αγωνίστηκαν στο φιλικό της Κυριακής (11/8) με τον Πανθρακικό έκαναν αποκατάσταση, ενώ οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά, με τον Μιχάλη Γιαννίτση να ακολουθεί και πάλι ατομικό πρόγραμμα.

Για την Τρίτη (13/8) υπάρχει ρεπό, ενώ την Τετάρτη (14/8) οι παίκτες του Γιάννη Χατζηνικολάου θα προπονηθούν πρωί και απόγευμα στο Ν. Ρύσιο

Την Πέμπτη, ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου, θα γίνει απογευματινή προπόνηση στο Κλεάνθης Βικελίδης.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ