ΑΡΗΣ

Και με την βούλα Στεφανίδης

Και με την βούλα Στεφανίδης

Με την απόφαση 669/3753/2014 του Ειρηνοδικείου Θεσσαλονίκης απορρίφθηκε η αίτηση του Λάμπρου Σκόρδα και το σχήμα με πρόεδρό του τον Παναγιώτη Στεφανίδη αποτελεί τη νέα διοίκηση της ΠΑΕ Άρης.

Το σχήμα με πρόεδρό του τον Παναγιώτη Στεφανίδη αποτελεί τη νέα διοίκηση της ΠΑΕ Άρης μετά την απόφαση 669/3753/2014 του Ειρηνοδικείου Θεσσαλονίκης που απέρριψε την αίτηση του Λάμπρου Σκόρδα.

Μία απόφαση που ήταν υπέρ της πλευράς του ΑΣ Άρης, της ΚΜΑ αλλά και των υπολοίπων μετόχων ήταν η απόφαση του Ειρηνοδικείου Θεσσαλονίκης απέρριψε την αίτηση του Λάμπρου Σκόρδα για προσωρινή διαταγή αναστολής της απόφασης της περασμένης εβδομάδας.

Αυτής που τον αντικατέστησε στην διοίκηση της ΠΑΕ από την διοίκηση του Παναγιώτη Στεφανίδη, και η σημερινή απόφαση με αριθμό 669/3753/2014 την οριστικοποίησε και με την βούλα.Πλέον αυτό που απομένει είναι να συγκροτηθεί σε σώμα κάτι που όλα δείχνουνε ότι θα γίνει μέχρι μεθαύριο Πέμπτη.

Κι αυτό γιατί σήμερα ο πρώην πλέον πρόεδρος της ΚΜΑ, θέση από την οποία αναγκαστικά μετά από την σημερινή εξέλιξη θα παραιτηθεί, βρίσκεται στην Αθήνα για να παραβρεθεί στην κηδεία του Βαγγέλη Τζωρτζίδη που σκοτώθηκε μαζί με όλη του την οικογένεια σε τροχαίο δυστύχημα την Μεγάλη Παρασκευή.

Επόμενη κίνηση του Λάμπρου Σκόρδα έχει προγραμματιστεί για τις 13 Μαΐου όταν και θα εκδικαστεί η αίτηση ανάκλησης της απόφασης, με τις πιθανότητες μετά την σημερινή απόφαση του Ειρηνοδικείου Θεσσαλονίκης να μην είναι υπέρ του.Όσο για το νέο σχήμα της διοίκησης της ΠΑΕ Άρης σε αυτό εκτός του Παναγιώτη Στεφανίδη που θα είναι στην θέση του προέδρου θα συμμετέχουν οι Ψηφίδης, Φουρλίγκας, Κουζούνιας και Κουζσουνάδης.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ