ΑΡΗΣ

Ηρακλής αντί Παπαδόπουλου στα χαφ

Ηρακλής αντί Παπαδόπουλου στα χαφ
Ηρακλής INTIME SPORTS

Με πίστη για την επίτευξη της πρώτης νίκης στο φετινό πρωτάθλημα της Super League αύριο στην Νέα Σμύρνη κόντρα στον Πανιώνιο ταξίδεψε το μεσημέρι για την Αθήνα η αποστολή του Άρη

Η αποστολή του Άρη ταξίδεψε το μεσημέρι για την Αθήνα με πίστη για την επίτευξη της πρώτης νίκης στο φετινό πρωτάθλημα της Super League αύριο στην Νέα Σμύρνη κόντρα στον Πανιώνιο.

Σε ένα παιχνίδι όπου ο Ζόραν Μιλίνκοβιτς δεν υπολογίζει για τον χώρο της μεσαίας γραμμής του στους Τριανταφυλλάκο και Παπαδόπουλο.

Ένα δίδυμο τραυματιών για το οποίο η μία από τις δύο θέσεις ήταν σίγουρο ότι θα καλυπτόταν από τον Οικονομόπουλο και απέμενε να φανεί ποιος θα είναι ο παρτενέρ του.

Αυτός τελικά δεν θα είναι ο Έλσνερ αλλά ο Ηρακλής που προτιμήθηκε αντί του Σλοβένου που δεν θα χάσει την θέση του στην βασική ενδεκάδα καθώς θα αποτελέσει τον παρτενέρ του Πουλίδο στο κέντρο της άμυνας.

Μία λογική με την οποία ο Σέρβος τεχνικός του Άρη θέλει να διατηρήσει το ίδιο αμυντικό σχήμα που είχε και στο τελευταίο παιχνίδι της περασμένης Κυριακής με τον Παναιτωλικό στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ