ΑΡΗΣ

Ηγέτης και στα αποδυτήρια ο Αγκάνθο

Ηγέτης και στα αποδυτήρια ο Αγκάνθο
INTIME SPORTS

Ο Νταβίντ Αγκάνθο εκτός από πρώτος σκόρερ του Άρη στο φετινό πρωτάθλημα αποδείχθηκε και σκόρερ μέσα στα αποδυτήρια της ομάδας της Θεσσαλονίκης.

Ο Νταβίντ Αγκάνθο απέδειξε ότι εκτός από πρώτος σκόρερ του Άρη στο φετινό πρωτάθλημα μπορεί να σκοράρει και μέσα στα αποδυτήρια της ομάδας της Θεσσαλονίκης.

Ο Ισπανός επιθετικός πήρε την πρωτοβουλία μετά την συνάντηση που είχε με τα μέλη της διοικούσας επιτροπής της ΠΑΕ Άρης να ντοπάρει ψυχολογικά τους συμπαίκτες του.

Αυτό έγινε πριν από την προπόνηση της Τρίτης στις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου. Την πρώτη προπόνηση στα πλαίσια της προετοιμασίας για το παιχνίδι της Δευτέρας με τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή.

Ο Αγκάνθο απευθυνόμενος στους συμπαίκτες του τους τόνισε το πόσο πολύ τον έχει πειράξει η εντός έδρας ήττα του Σαββάτου από τον ΠΑΣ Γιάννινα και τους ζήτησε να αντιληφθούν τη δυσκολία των περιστάσεων ώστε να βγει ο Άρης από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν μιλήσει ο Ισπανός επιθετικός είχε ενημερώσει τους τρεις αρχηγούς του Άρη, που δεν είχανε την παραμικρή αντίρρηση, ενώ τον λόγο πήρανε και δύο εξ αυτών. Οι Γρηγόρης Παπαζαχαρίας και Μάρκος Βελλίδης δίνοντας το δικό τους στίγμα.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ