ΑΡΗΣ

Η εβδομάδα του άρθρου 99

Η εβδομάδα του άρθρου 99
INTIME SPORTS

Την δική της ιδιαιτερότητα έχει η τρέχουσα εβδομάδα για την ΠΑΕ Άρης σε ότι αφορά την υπόθεση της προσφυγής της για υπαγωγή της στο άρθρο 99.

Η τρέχουσα εβδομάδα έχει την δική της ιδιαιτερότητα για την διοίκηση της ΠΑΕ Άρης σε ότι αφορά την υπόθεση της προσφυγής της για υπαγωγή της στο άρθρο 99.

Μία διαδικασία που έχει ξεκινήσει από την περασμένη εβδομάδα με τους μέχρι και σήμερα πρόεδρο της ΠΑΕ Άρης Θανάσης Αθανασιάδης και διευθύνοντα σύμβουλό της Αντώνη Ζαμπέτα θα πρέπει να υπογράψουνε όλα τα απαραίτητα έγγραφα.

Η ενημέρωση προς τους δύο παράγοντες της ΠΑΕ Άρης έχει ήδη γίνει και αναμένεται μέσα στις επόμενες 48 ώρες να βάλουνε την υπογραφή τους βρισκόμενοι πάντα σε ανοιχτή γραμμή με την Κοινωνία Μελών Άρη.

Το αισιόδοξο σενάριο κάνει λόγο για κατάθεση της σχετικής αίτησης υπαγωγής της ΠΑΕ Άρης στο άρθρο 99 μέχρι την Παρασκευήστο Μονομελές Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης ώστε ακολούθως να βγει απόφαση προσωρινής διαταγής.

Μία εξέλιξη που θα ισοδυναμεί με ένα χρονικό περιθώριο περίπου δυο μηνών από τους πιστωτές της σε συνδυασμό με την μάχη επίτευξης συμφωνίας για την επιβίωση του συλλόγου.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ