ΑΡΗΣ

Η μάχη του πάγκου

Η μάχη του πάγκου

Ο Άλεξ Κάλας επιθυμεί τον Μπάμπη Τεννέ στην άκρη του πάγκου του Άρη της νέας αγωνιστικής περιόδου και η πλευρά Αρβανιτίδη τον Νίκο Αναστόπουλο με την απάντηση να δίνεται τις επόμενες ημέρες.

Το θέμα του προπονητή φαίνεται να είναι σε πρώτο πλάνο στον Άρη με τους Μπάμπη Τεννέ και Νίκο Αναστόπουλο να είναι στο προσκήνιο. Ο Άλεξ Κάλας επιθυμεί τον πρώην τεχνικό της Λαμίας και η πλευρά Αρβανιτίδη τον πρώην τεχνικό του ΟΦΗ με την απάντηση να δίνεται τις επόμενες ημέρες.

Η πλευρά του Κάλας λίγες μέρες πριν από την Γ.Σ. του Ερασιτέχνη της Δευτέρας έκανε μια πρώτη κρούση στον άλλοτε τεχνικό της ομάδας επί Κοντομηνά και μέχρι προχθές της Λαμίας. Άλλωστε ο Τεννές γνωρίζετε πολύ καλά με τον Δημήτρη Καλαιτζίδη που υπήρξε βοηθός του στο παρελθόν στην Κέρκυρα.

Η επιλογή του Τεννέ από τον Κάλας μόνο τυχαία δεν είναι καθώς γνωρίζει πολύ καλά το πρωτάθλημα της Football League και στο πως να οδηγεί ομάδες στην επίτευξη της ανόδου τους στην Super League. Υπάρχει ωστόσο και το σενάριο να τοποθετηθεί στη θέση του εκτελεστικού διευθυντή.

Την ίδια ώρα και εφόσον ο Άρης αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της FootballLeague η πλευρά Αρβανιτίδη εφόσον αναλάβει από την ερχόμενη Τρίτη έχει επιλέξει τον Αναστόπουλο. Επίσης έναν πρώην τεχνικός της ομάδας από την σεζόν 2005-2006 όταν και την είχε οδηγήσει στην Super League και γενικότερα επίσης έναν γνώστη της Football League.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ