ΑΡΗΣ

Για το δέκα το καλό ο Άρης

Για το δέκα το καλό ο Άρης
Άρης, Πόι INTIME SPORTS

Ο Άρης ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το παιχνίδι της χρονιάς στην Ελευθερούπολη με τον Ορφέα, περιμένοντας τα ευχάριστα νέα από τις Σέρρες, στο κυνήγι της 1ης θέσης του 1ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής.

Με την μεσημεριανή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του Άρη για το αυριανό παιχνίδι κόντρα στον Ορφέα Ελευθερούπολης (17:00) στο Δημοτικό Στάδιο Ελευθερούπολης.

Παιχνίδι στο πλαίσιο της 30ής αγωνιστικής του 1ου ομίλου του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής και τελευταίο της χρονιάς στο κυνήγι της 1ης θέσης που οδηγεί σίγουρα στην Football League της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Ακόμη και αν αύριο κάνει το ''10 στα 10'' στην Ελευθερούπολη κόντρα στον Ορφέα, θα περιμένει την ίδια ώρα το δώρο από την Δόξα Δράμας στο ΔΑΚ Σέρρων κόντρα στον πρωτοπόρο Πανσερραϊκό. Οι «μαυραετοί» εξάλλου είναι αυτοί που κέρδισαν δύο φορές στο φετινό πρωτάθλημα τον Άρη στερώντας του ακόμη και τον βαθμό που θα τον είχε στην κορυφή.

Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης ο τεχνικός του Άρη, Δημήτρης Καλαϊτζίδης, ανακοίνωσε την αποστολή που αποτελείται από 18 ποδοσφαιριστές, οι οποίοι είναι οι εξής: Φυσέκης, Μπαϊμάκης, Πόι, Ν’ Λουντούλου, Σανιά, Φερνάντες, Σουνάς, Καπνίδης, Σαμαράς, Κωνσταντινίδης, Γκόλιας, Νάκας, Λιόνης, Σταυρόπουλος, Λεμονής, Ντούνγκα, Χιντασέλι και Βασιλόπουλος. Απών από την αποστολή οι Μάριος Παπαδόπουλος και Λιόλιος μαζί με τους τιμωρημένους Νίκο Γεωργιάδη και Αλέξανδρο Καλογέρη.

Όσο για την βασική ενδεκάδα του Άρη σε σχέση με το τελευταίο παιχνίδι, θα έχει μία και μόνο αλλαγή λόγω της απουσίας του Καλογέρη. Κάτω από τα δοκάρια στο 4-4-2 του Καλαϊτζίδη θα είναι ο Φυσέκης, με δεξί μπακ τον Φερνάντες και αριστερό τον Λιόνη, ενώ το κεντρικό αμυντικό δίδυμο θα αποτελέσουν οι Σαμαράς και Γκόλιας.

Στον άξονα της μεσαίας γραμμής το δίδυμο θα αποτελέσουν οι Σανιά - Σουνάς, ενώ στα άκρα οι Νάκας και Ν΄ Λουντούλου. Δίδυμο της επίθεσης το γνώριμο των Πόι και Καπνίδη.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ