ΑΡΗΣ

Γαλανός: "Ο Άρης ακόμα δεν έχει πιάσει πάτο"

Γαλανός: "Ο Άρης ακόμα δεν έχει πιάσει πάτο"

Ο υποψήφιος επενδυτής του Άρη, Γιώργος Γαλανός, αναφέρθηκε στην σημερινή (27/06) ψηφοφορία και στο μέλλον της ΠΑΕ. Διαβάστε τις δηλώσεις του.

Στον Focus Fm 103.6 φιλοξενήθηκε ο υποψήφιος επενδυτής του Άρη, Γιώργος Γαλανός, ο οποίος αναφέρθηκε στην σημερινή (27/06) ψηφοφορία και στο μέλλον της ΠΑΕ.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Αρχικά τοποθετήθηκε: "Θέλω να ξεκαθαρίσω πρώτα από όλα κάτι. Άκουσα μια παραφιλολογία και μάλιστα από ραδιόφωνα του Άρη. Εν έτη 2014 εταιρίες πηγαίνουν για εκκαθάριση καθημερινά. Δεν είναι τόσο δύσκολο. Στεναχωριέμαι που ακούω τέτοια πράγματα από ραδιόφωνα του Άρη. Εμείς ήρθαμε εδώ για να διώξουμε την αρρώστια".

Για την πρότασή του: "Η μοναδική αληθινή πρόταση είναι η δική μας. Είμαστε οι μόνοι που είχαμε κότσια να μιλήσουμε για γ΄εθνική. Κανείς δεν ήθελε να βγει αυτή η λέξη από το στόμα του. Ο Άρης ακόμα δεν έχει πιάσει πάτο. Ελπίζω να μην πιάσει. Δεν το θέλω γι' αυτό και ήρθα εδώ να βάλω τα λεφτά μου. Θα βάλω όσα χρειαστεί για να ανέβει η ομάδα στη Σούπερ Λιγκ. Φαίνεται και από την επιχείρησή μου ότι τα έχω τα λεφτά. Εξ άλλου έχουμε παρουσιάσει έγγραφα και εγγυήσεις. Εμείς θέλουμε να δημιουργήσουμε πράγματα. Ακόμα από την γ΄εθνική, που είναι εύκολη κατηγορία για τον Άρη, εμείς θα ξεκινήσουμε να δημιουργούμε πράγματα, όπως νεοκλασικά γραφεία για την ομάδα. Να φτιάξουμε γραφεία στην Λοζάνη, εκεί όπου είναι η καρδιά του Ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Δεν είναι δύσκολο, δεν θέλει λεφτά αλλά μυαλό και όραμα. Ακόμη πρέπει να προστατεύσουμε τις ακαδημίες μας. Κανένα αριανάκι να μην φορέσει την φανέλα του Μακεδονικού".

Για τις εκλογές και την κατάσταση στην ομάδα: "Πάντα 160 άτομα έβγαζαν διοικήσεις στον Άρη. Να έρθει ο λαός της ομάδας να ψηφίσει και να αποφασίσει. Δεν εγκρίνω την ψηφοφορία, είναι άτυπη, αλλά θα δεχτώ την απόφαση του κόσμου. Αν δεν μας ψηφίσουν θα παραιτηθούμε. Θα κάνω ότι πει ο κόσμος. Το σέβομαι. Αν ο κόσμος του Άρη δεν εγκρίνει την αγορά ΑΦΜ τότε δεν το εγκρίνω ούτε εγώ. Αν η απόφαση είναι η β΄ εθνική εγώ δεν θα συμμετέχω. Βάλαμε κάτω τα δεδομένα και δεν βγαίνει άκρη. Αρέσει στον Αριανό να παίζει στη β εθνική; Δεν έχουμε να αντιμετωπίσουμε ένα δίλημμα α΄ή β΄εθνική αλλά β΄ή γ΄. Είναι χαντακωμένος ο Άρης. Του χρόνου πέφτουν 7 ομάδες από την β΄. Αν ήθελα να πάρω καρέκλα θα την είχα πάρει. Δεν θέλω να ρισκάρω τον Άρη στα χέρια μου. Δεν τους νοιάζει τίποτα αυτούς. Δεν έχουμε πάρει αδειοδότηση και σκέφτονται ότι δεν έχουν πάρει ούτε άλλοι 5.

Ναι αλλά οι άλλοι είναι χωριά, δεν είναι ο Παναθηναϊκός και ο ΠΑΟΚ. Βάζουν τον Άρη στο ίδιο καλάθι με τα χωριά. Το θέμα είναι να υπάρχει ενότητα. Εγώ έλειπα αρκετό καιρό από τον Άρη και ονειρεύτηκα την ενότητα αλλά βρήκα μια ασύλληπτη ίντριγκα. Από όλους αυτούς δεν έχει βάλει κανείς ούτε 1000 ευρώ από το 2004 και μετά. Ο πρόεδρος της ΚΜΑ είναι συνταξιούχος κάμεραμαν. Αν βγει η απόφαση για β' εθνική να βοηθήσουν όλοι τον Άρη να πετύχει τον στόχο. Εγώ από την πρώτη στιγμή πιστεύω ότι δεν πρόκειται να γίνει τίποτα. Αυτοί διοικούν. Πιστεύετε ότι υπάρχει περίπτωση να βγούμε; Εγώ έχω στείλει κάποιον από την εταιρία μου για να παρακολουθεί την διαδικασία. Όποια και να είναι η απόφαση πρέπει να είμαστε όλοι ενωμένοι".

Για το θέμα του προπονητή: "Το θέμα με τον Τσιώλη είχε διαρρεύσει δεν μπορούσα να το κρύψω. Δεν είπαμε ψέμματα. Εξ αρχής όμως ήμουν και είμαι υπέρ του Καλαϊτζίδη".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ