ΑΡΗΣ

Φαβορί ο Νάκας

Φαβορί ο Νάκας
Νάκας

Ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης άρχισε να ανοίγει τα χαρτιά του για το παιχνίδι της 30ης και τελευταίας αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής στην Ελευθερούπολη με τον Ορφέα δείχνοντας να έχει πάρει τις αποφάσεις του.

Το κενό του Αλέξανδρου Καλογέρη δείχνει να αναγκάζει τον Δημήτρη Καλαϊτζίδη για μία εσωτερική αλλαγή και ακολούθως κάλυψη του νέου κενού που θα προκύψει για το τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς του Άρη.

Συγκεκριμένα ο 58χρονος τεχνικός δείχνει να έχει πάρει τις αποφάσεις του για το παιχνίδι της 30ης και τελευταίας αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής στην Ελευθερούπολη με τον Ορφέα.

Οι δοκιμές που έγιναν στην χθεσινή απογευματινή προπόνηση στο «Δασυγένειο» ουσιαστικά αποτέλεσαν και τον προάγγελο της βασικής ενδεκάδας του Άρη.

Η παρουσία του Βάσκο Φερνάντες στο δεξί άκρο της άμυνας για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι στην θέση του τιμωρημένου Νίκου Γεωργιάδη θεωρείται δεδομένη.

Για αυτό και την θέση που προέκυψε στον άξονα της μεσαίας γραμμής του επίσης τιμωρημένου Αλέξανδρου Καλογέρη ως παρτενέρ του Σιντί Σανιά θα κινηθεί εσωτερικά ο Δημήτρης Σουνάς από τα άκρα.

Μία κίνηση που έχει σαν αποτέλεσμα να προκύπτει εκεί τελικά η αλλαγή στην βασική ενδεκάδα του Άρη σε σχέση με το τελευταίο παιχνίδι κόντρα στην Καβάλα στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Ο Καλαϊτζίδης φαίνεται να κατέληξε στον Στέλιο Νάκα ως αριστερό χαφ με τον Ν΄ Λουντούλου να παραμένει στην θέση του ως δεξί χαφ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι δοκιμάστηκαν οι Σταυρόπουλος και Παπαδόπουλος που αγωνίστηκαν κυρίως στην θέση του δεξιού χαφ μετατοπίζοντας ως αριστερό χαφ τον Ν΄ Λουντούλου. Δοκιμές έγιναν και στην κορυφή της επίθεσης με τον Κωνσταντινίδη, τον σκόρερ της νίκης επί της Καβάλας, να παίρνει χρόνο στο πλευρό του Πόι, αν και πολύ δύσκολα θα μείνει εκτός ενδεκάδας ο Καπνίδης.

Κι όλα αυτά πλέον τρεις μέρες πριν από την τελευταία αγωνιστική του 1ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής. Εκεί όπου στον Άρη καλούνται να κάνουνε το 10 στα 10 νικώντας στην Ελευθερούπολη τον Ορφέα περιμένοντας την ίδια ώρα ο Πανσερραϊκός να γκελάρει στην έδρα του με την Δόξα Δράμας για να πάρει την 1η θέση που οδηγεί σίγουρα στην Football League της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Για αυτό και ο Καλαϊτζίδης είχε ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές του και στην χθεσινή προπόνηση αυτοσυγκέντρωση, ηρεμία και νίκη με σίγουρες μεταβιβάσεις στο παιχνίδι της Κυριακής στην Ελευθερούπολη επί του Ορφέα.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ