ΑΡΗΣ

Έτοιμος προς παράδοση ο φάκελος

Έτοιμος προς παράδοση ο φάκελος
INTIME SPORTS

Με συμπληρωμένο τον φάκελό της και χωρίς κάποια εκκρεμότητα πρόκειται η ΠΑΕ Άρης να τον παραδώσει την Τετάρτη στην επιτροπή αδειοδότησης της ΕΠΟ.

Μετά από έναν πραγματικό αγώνα δρόμου όλες αυτές τις τελευταίες μέρες η διοίκηση της ΠΑΕ Άρης πρόκειται να παραδώσει τον φάκελό της αύριο Τετάρτη στην επιτροπή αδειοδότησης της ΕΠΟ.

Ένας φάκελος που αναμένεται να είναι συμπληρωμένος με όλα τα απαιτούμενα και συνάμα υπογεγραμμένα έγγραφα των διακανονισμών που έχουνε να κάνουν κατά κύριο λόγο με πρώην ποδοσφαιριστές και προπονητές που βρίσκονται στο εξωτερικό.

Για αυτό εξάλλου και υπήρξαν σχετικά ταξίδια μελών της ΠΑΕ Άρης προ ημερών εκτός συνόρων ώστε να τακτοποιηθούν οι όποιες εκκρεμότητες που υπήρχαν χωρίς να αποκλείεται ακόμη και μέχρι αύριο να έχει επιτευχθεί συμφωνία και με τον Κάρλος Τόχα.

Στην περίπτωση του Κολομβιανού μέσου δεν έχουν δοθεί χρήματα με αποτέλεσμα χθες μετά από δύο συνεχόμενες αναβολές στην αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ να εκδικάστηκε η προσφυγή του.

Σε μία εκκρεμότητα δε όπου αναμένεται μέσα στις επόμενες ώρες να δοθεί και η σχετική απάντηση κατά πόσο μπορεί να τοποθετηθεί στις επίδικες ώστε να μην επηρεάσει την διαδικασία της αδειοδότησης ή όχι.

Στο αγωνιστικό κομμάτι το σημερινό πρόγραμμα του Μανουέλ Μασάδο, μετά το χθεσινό ρεπό που ακολούθησε της ήττας από τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ και την πρώτη φημολογία περί μη παραμονής του στην τεχνική ηγεσία του Άρη μετά το καλοκαίρι, περιελάμβανε μία πρωινή προπόνηση.

Ο Πορτογάλος τεχνικός είδε στις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου και στην έναρξη της προετοιμασίας εν όψει του Κυριακάτικου ραντεβού με τον Αστέρα Τρίπολης στο «Κλεάνθης Βικελίδης» έξι ποδοσφαιριστές του να ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα.

Πιο συγκεκριμένα ατομικό πρόγραμμα αποθεραπείας ακολούθησαν οι Μανόλης Παπαστεριανός, Φράνσις Ντίκο, Καρίμ Σολτάνι, Νέρι Καστίγιο, Νόε Ακόστα και Γιάννης Γιαννιώτας.

Ο τελευταίος υποφέρει από ένα χτύπημα που δέχθηκε την Κυριακή κόντρα στον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ένα αιμάτωμα χωρίς όμως να τίθεται θέμα απουσίας του την Κυριακή σε αντίθεση με το άγνωστο για τους υπόλοιπους.

Αύριο θα ξεκαθαρίσει η κατάσταση του Ακόστα που θα εκτιμηθεί εκ νέου μέσω και της μαγνητικής που είναι να υποβληθεί ο Ισπανός, ο Καστίγιο θα πρέπει να θεωρείται σίγουρος απών ενώ ο Σολτάνι αμφίβολος αφού δεν έχει ξεπεράσει τις ενοχλήσεις του στον τετρακέφαλό του που είχε κληρονομήσει στην προπόνηση της Παρασκευής.

Κατά τα άλλα εκτός του Καστίγιο και ο Ντίκο θεωρείται εξαιρετικά δύσκολο να μπορέσει να τεθεί στην διάθεση του Μασάδο όπως σίγουρα θα απουσιάσει ο Παπαστεριανός. Τέλος στην σημερινή προπόνηση του Άρη στις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου συμμετείχε ο Μιχάλης Γιαννίτσης έχοντας ξεπεράσει εδώ και μερικές ημέρες έναν σοβαρό τραυματισμό που είχε.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ