ΑΡΗΣ

Επιστροφή Κόκε μέχρι το καλοκαίρι

Επιστροφή Κόκε μέχρι το καλοκαίρι
INTIME SPORTS

Λεπτομέρειες απομένουν για να ολοκληρωθεί και τυπικά η επιστροφή του Σέρχιο Κόκε στον Άρη μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου

Άρης και Σέρχιο Κόκε θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι θα πορευτούν μαζί μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου μετά την συμφωνία που υπήρξε το απόγευμα στην Αθήνα στο πέρας της σχετικής συνάντησης.

Το μόνο που απομένει ουσιαστικά είναι το ΟΚ της ισπανικής Ράγιο Βαγιεκάνο με την οποία η διοίκηση της ΠΑΕ Άρης βρίσκεται ήδη σε ανοιχτή γραμμή με την ανταλλαγή των σχετικών εγγράφων.

Η συνεργασία εξαμήνου μέχρι το καλοκαίρι της ΠΑΕ Άρης με τον Κόκε ουσιαστικά επιτεύχθηκε αφού ξεπεράστηκαν και τα τελευταία εμπόδια οικονομικής φύσης που είχανε παρουσιαστεί στην πορεία των συζητήσεων των τελευταίων ημερών.

Στον Άρη θεωρείται δεδομένη η επανένταξη του Κόκε στο δυναμικό της ομάδας μετά τα μέσα του περασμένου Απρίλη όταν και είχε αποτελέσει παρελθόν λύνοντας το συμβόλαιό του για να πάει στο πρωτάθλημα MLS των ΗΠΑ και την ομάδα Ντινάμο Χιούστον.

Σε περίπτωση δε που η σχετική ανακοίνωση δεν καταστή δυνατό μετά τις επαφές με την Ράγιο Βαγιεκάνο να λάβει χώρα μέχρι αργά το βράδυ θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι θα συμβεί αύριο το πρωί.

Όσο για τον Κόκε; Το σίγουρο είναι πως θα επιθυμούσε η σχετική ανακοίνωσε να είχε βγει ακόμη και σήμερα το πρωί μήπως και προλάβαινε να κάνει ντεμπούτο στο παιχνίδι της Κυριακής (15/01, 15:00) κόντρα στον Ατρόμητο στο Περιστέρι.

Εκεί όπου βρέθηκε χθες το απόγευμα και παρακολούθησε από κοντά το παιχνίδι Κυπέλλου για την φάση των 16 του θεσμού και παρέμεινε και σήμερα στην Αθήνα μαζί με τον αδερφό και μάνατζέρ του με σκοπό όπως και έγινε την ολοκλήρωση του φλερτ.

" Απλώς στείλτε με στο ξενοδοχείο", ήταν εξάλλου το μήνυμα που συνοδεύει την φωτογραφία με ένα κίτρινο παπούτσι που ανέβασε ο 29χρονος Ισπανός στο Facebook κάνοντας γνωστή ουσιαστικά προς όλους την επιστροφή του στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Ο Κόκε εξάλλου χθες στο γήπεδο του Περιστερίου για το παιχνίδι της φάσης των 16 του Κυπέλλου Ελλάδος βρέθηκε μαζί με τον νέο ουσιαστικά τεχνικό του Άρη τον Πορτογάλο Μανουέλ Μασάδο με τον οποίο η διοίκηση της ΠΑΕ ήρθε ουσιαστικά σήμερα το μεσημέρι σε προφορική συμφωνία για συνεργασία μέχρι το καλοκαίρι.

" Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει την προφορική συμφωνία με τον Πορτογάλο τεχνικό Manuel António Marques Machado ως το τέλος της σεζόν και με οψιόν ανανέωσης για ένα ακόμα χρόνο. Ο νέος τεχνικός του ΑΡΗ θα υπογράψει το συμβόλαιό του την Δευτέρα. Μαζί του στο τεχνικό τιμ της ομάδας θα βρίσκεται ο βοηθός προπονητή Μπαζίλιο Φερνάντες Μάρκες και ο γυμναστής Ζοζέ Αουγκούστο Αραούζο", ανέφερε η ανακοίνωση της ΠΑΕ Άρης.

Κι όσο τέλος για το αγωνιστικό κομμάτι η ομάδα του Άρη παραμένοντας στην Αθήνα μετά το χθεσινό παιχνίδι της φάσης των 16 του Κυπέλλου Ελλάδος με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι κι εν όψει του νέου την Κυριακή για το πρωτάθλημα της Super League πραγματοποίησε το πρωί ένα χαλάρωμα στις βοηθητικές εγκαταστάσεις του ΟΑΚΑ.

Ο Ρικάρντο Φατί και ο Ντάρσι Ντόλτσε Νέτο υποφέρουν από ενοχλήσεις στον δικέφαλο και η συμμετοχή τους είναι αμφίβολη για το παιχνίδι της Κυριακής από το οποίο θα απουσιάσει και ο τιμωρημένος Νέρι Καστίγιο μετά την χθεσινή του αποβολή.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ