ΑΡΗΣ

Τελειώνει με Μασάδο και Κόκε

Τελειώνει με Μασάδο και Κόκε

Ο Μανουέλ Μασάδο, ενδέχεται από σήμερα να είναι προπονητής του Άρη μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου, με προοπτική ανανέωσης και για την επόμενη σεζόν.

Οι τελευταίες λεπτομέρειες απομένουν για να πέσουν οι υπογραφές μεταξύ της ΠΑΕ Άρης και του Μανουέλ Μασάδο.

Του 56χρονου Πορτογάλου τεχνικού και πρώην της Βιτόρια Γκιμαράες που από χθες το απόγευμα βρίσκεται στην Αθήνα για τις τελικές συζητήσεις.

Ο Μασάδο μάλιστα πήγε ουσιαστικά κατευθείαν από το αεροδρόμιο "Ελευθέριος Βενιζέλος" στο γήπεδο του Περιστερίου όπου παρακολούθησε μαζί με την διοίκηση της ΠΑΕ Άρης το παιχνίδι της φάσης των 16 του Κυπέλλου Ελλάδος με τον Ατρόμητο.

Βασικός συνομιλητής του Μασάδο είναι ο εκτελεστικός διευθυντής της ΠΑΕ Άρης, Γιάννης Κόντης, με τους δύο άνδρες να έχουνε έρθει σε καταρχήν συμφωνία.

Κάτι που σημαίνει ότι απομένει να ρυθμιστούν οι τελευταίες λεπτομέρειες για να ακολουθήσει η επίσημη ανακοίνωση ανάληψης της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας της Θεσσαλονίκης.

Οι υπάρχουσες συζητήσεις κάνουνε λόγο για συμβόλαιο ως το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου με προοπτική ανανέωσης για την επόμενη σε μία λογική που είχε ακολουθηθεί και πέρσι στην περίπτωση του Σάκη Τσιώλη.

Εκτός του Μασάδο συνεχίζονται οι συζητήσεις της ΠΑΕ Άρης στην Αθήνα και με τον Σέρχιο Κόκε με τον 29χρονο Ισπανό πρώην αρχηγό της ομάδας της Θεσσαλονίκης να παραμένει στην πρωτεύουσα.

Εκεί όπου ταξίδεψε χθες και μάλιστα όχι μόνος του, έχοντας εξασφαλίσει την σχετική άδεια από την διοίκηση της ισπανικής Ράγιο Βαγιεκάνο όπου και ανήκει, αφού μαζί του είναι και ο αδερφός του και μάνατζέρ του.

Ο Κόκε βρέθηκε και αυτός εκτός του Μασάδο χθες το απόγευμα στο γήπεδο του Περιστερίου ενώ μετά το τέλος του παιχνιδιού με τον Ατρόμητο και παρά και την δική του στεναχώρια για τον αποκλεισμό από την συνέχεια του Κυπέλλου Ελλάδος είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με πρώην συμπαίκτες του στον Άρη.

Όσο για το ταξίδι του 29χρονου Ισπανού στην Αθήνα παρουσία του αδερφού και μάνατζέρ του φανερώνει ότι είναι έτοιμος να ρίξει τις απολαβές του και να έρθει σε συμφωνία με την διοίκηση της ΠΑΕ Άρης ακόμη και σήμερα το βράδυ κάνοντας πράξη την επιστροφή του.

Στο αγωνιστικό κομμάτι η σημερινή ημέρα περιλάμβανε ένα πρωινό χαλάρωμα στο βοηθητικό του ΟΑΚΑ υπό τις οδηγίες του υπηρεσιακού διδύμου των Γιάννη Μιχαλήτσιου και Γιώργου Σεμερτζίδη. Ένα δίδυμο που θα βρεθεί στην άκρη του πάγκου του Άρη και στο παιχνίδι της Κυριακής τη φορά αυτή για την 17 αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League με τον Ατρόμητο στο γήπεδο του Περιστερίου.


Κι αυτό γιατί μέχρι στιγμής δεν έχει επέλθει συμφωνία της διοίκησης της ΠΑΕ Άρης με τον Πορτογάλο υποψήφιο νέο τεχνικό της ομάδας Μασάδο που μέχρι στιγμής δεν έχει έρθει σε τετ α τετ με τους ποδοσφαιριστές της ομάδας.


Το υπηρεσιακό τεχνικό δίδυμο του Άρη έριξε όπως ήταν επόμενο μετά από τον χθεσινό αποκλεισμό από την συνέχεια του Κυπέλλου Ελλάδος τα βάρος στην ανύψωση της ψυχολογίας στην συνέχεια του πρωταθλήματος της Super League με στόχο την όσο το δυνατόν συντομότερη κάλυψη από τις θέσεις που οδηγούνε στο φετινό μίνι πρωτάθλημα των πλέι οφ.


Όσο για τα αγωνιστικά ερωτηματικά αυτά έχουνε να κάνουνε με τους Γιάννη Γιαννιώτα και Ρικάρντο Φατί που ολοκλήρωσαν τραυματίες το χθεσινό παιχνίδι στο γήπεδο του Περιστερίου με τον Ατρόμητο ο πρώτος στους προσαγωγούς του και ο δεύτερος στον δικέφαλο.


Κι όσο για τον σίγουρα απόντα θα είναι ο Νέρι Καστίγιο που αποβλήθηκε στις καθυστερήσεις του χθεσινού παιχνιδιού με τον διεθνή Μεξικανό επιθετικό να ξέσπασε στα αποδυτήρια.


Ένα ξέσπασμα που είχε να κάνει με τον διαιτητή Τάσο Σιδηρόπουλο από τα Δωδεκάνησα και την ανοχή του όπως υποστήριζε στους συμπαίκτες του που έδειξε στα σκληρά μαρκαρίσματα που δέχθηκε από τους Τάτο και Σκόνδρα.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ