ΑΡΗΣ

Μασάδο και Κόκε στο Περιστέρι

Μασάδο και Κόκε στο Περιστέρι
INTIME SPORTS

Υπό το βλέμμα των Μανουέλ Μασάδο και Σέρχιο Κόκε ο Άρης θα αντιμετωπίσει τον Ατρόμητο στο γήπεδο του Περιστερίου για την φάση των 16 του Κυπέλλου Ελλάδος

Ο Μανουέλ Μασάδο είναι ο εκλεκτός της διοίκησης της ΠΑΕ Άρης για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας της Θεσσαλονίκης και θα παρακολουθήσει στο Περιστέρι το παιχνίδι με τον Ατρόμητο για την φάση των "16" του Κυπέλλου Ελλάδος.

Κάτι ανάλογο πρόκειται να γίνει και με τον Σέρχιο Κόκε με τον μέχρι τα μέσα του περασμένου Απρίλη αρχηγού του Άρη να έχει εξασφαλίσει άδεια από την νυν ομάδα του την ισπανική Ράγιο Βαγιεκάνο.

Ο 56χρονος Μασάδο πρόκειται για τον πρώην προπονητή της Μπράγκα, ο οποίος μάλιστα πριν από τέσσερα χρόνια είχε βρεθεί ως αντίπαλος του Άρη στο "Κλεάνθης Βικελίδης" για τον όμιλο του τότε Κυπέλλου UEFA με το 1-1 που είχε αποσπάσει στις 6 Δεκεμβρίου του 2007 να είχε στερήσει από την ομάδα της Θεσσαλονίκης την πρόκρισή της στην επόμενη φάση.

Μασάδο και Κόκε στο Περιστέρι
INTIME SPORTS

" Ο Μασάδο είναι καθ' οδόν για την Ελλάδα για να αναλάβει την καθοδήγηση του Άρη, ο οποίος είναι χωρίς ομάδα. Ο 56χρονος προπονητής ταξιδεύει στην Ελλάδα για να ρυθμίσει τις τελευταίες λεπτομέρειες του συμβολαίου του με την ελληνική ομάδα. Εφόσον επικυρωθεί η συμφωνία, θα είναι η πρώτη εκτός συνόρων εμπειρία του", ανέφεραν πορτογαλικά δημοσιεύματα με την είδηση να επιβεβαιώθηκε από την ΠΑΕ Άρης.

Όσο για το παρελθόν του Μασάδο στους πάγκους; Στην εικοσαετή καριέρα του ο σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις νέος τεχνικός του Άρη δεν έχει εργαστεί ποτέ εκτός Πορτογαλίας με πρώτο του σταθμό την Βιτόρια Γκιμαράες και πιο συγκεκριμένα της εφηβικής της ομάδας το 1992 ενώ εργάστηκε δύο φορές στην πρώτη της ομάδα τις περιόδους 2004-05 και 2010-11.

Την περσινή περίοδο δε την οδήγησε στην εξασφάλιση του ευρωπαϊκού της εισιτηρίου με την παρουσία της στον τελικό του Κυπέλλου Πορτογαλίας και αποτέλεσε παρελθόν στις 26 Αυγούστου 2011 μετά τον αποκλεισμό από την Ατλέτικο Μαδρίτης στα πλέι οφ του Europa League με δύο βαριές ήττες.

Κι όσο για τους υπόλοιπους σταθμούς της καριέρας του ο Μασάδο πέρα από την σύντομη θητεία του στην Μπράγκα βρέθηκε στον πάγκο της Μορεϊρένσε την τετραετία 2000-04 ενώ βρέθηκε δύο φορές και σε αυτόν της Νασιονάλ Μαδέιρα, με πιο πρόσφατη την σεζόν 2009-10.

Εκτός του Μασάδο στο γήπεδο του Περιστερίου πρόκειται να βρεθεί και ο Κόκε όπως αποκάλυψε ο 29χρονος Ισπανός στην πατρίδα του αλλά και προαναγγέλλοντας συνάντηση με την διοίκηση της ΠΑΕ Άρης μετά το τέλος του αποψινού νοκ άουτ παιχνιδιού της χρονιάς με τον Ατρόμητο. Μία εξέλιξη που επίσης δεν διαψεύστηκε από τους ιθύνοντες της ΠΑΕ Άρης.

Ο Κόκε θα πρέπει να σημειωθεί ότι για να κάνει το σημερινό του ταξίδι στην Αθήνα και ουσιαστικά να ολοκληρώσει την επιστροφή του στην ομάδα της Θεσσαλονίκης έχει πάρει νέα άδεια από την νυν ομάδα την Ράγιο Βαγεκάνο για να βρει ομάδα να συνεχίσει την καριέρα του. Που όπως φαίνεται έχει βρεθεί και θα είναι ο γνώριμος του Άρη με τους φιλάθλους του να αναμένουνε πως και πως την επιστροφή του.

Τέλος κι όσον αφορά τις απολαβές του; Δεν αποκλείεται και σύμφωνα με ότι έχει διαρρεύσει τις τελευταίες μέρες στην Θεσσαλονίκη η συμφωνία να έχει να κάνει με τα χρήματα που οφείλει ο Κόκε στην ΠΑΕ Άρης από την εξαγορά του συμβολαίου του στα μέσα του περασμένου Απρίλη.

Το ποσό των 600.000 ευρώ σε δυο επιταγές μέσα στο 2012 και 2013 για να μπορούσε να πάει στο πρωτάθλημα MLS των ΗΠΑ και την ομάδα Ντινάμο του Χιούστον.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ