ΑΡΗΣ

Ενσωματώθηκε ο Πουλίδο

Ενσωματώθηκε ο Πουλίδο
INTIME SPORTS

Ο Ρούμπεν Πουλίδο επέστρεψε την Παρασκευή στις προπονήσεις του Άρη και δεν αποκλείεται να πάρει ακόμη και χρόνο συμμετοχής στο φιλικό του Σαββάτου με την Κ-20

Στις προπονήσεις του Άρη επέστρεψε το πρωί ο Ρούμπεν Πουλίδο και δεν αποκλείεται να πάρει ακόμη και χρόνο συμμετοχής στο αυριανό φιλικό με την Κ-20.

Ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός του Άρη πάντως ακόμη και αν προτιμηθεί να προφυλαχθεί θεωρείται σίγουρο ότι θα είναι στα πλάνα του Σούλη Παπαδόπουλου για το παιχνίδι με τον Πανθρακικό.

Αυτό του επόμενου Σαββάτου στο "Κλεάνθης Βικελίδης" με την ομάδα της Κομοτηνής στην επανέναρξη του πρωταθλήματος μετά την διακοπή του για το σημερινό παιχνίδι της Εθνικής με την Βοσνία στην Ζένιτσα για τα προκριματικά του Μουντιάλ.

Μοναδικοί απόντες στην σημερινή πρωινή προπόνηση του Άρη στις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου ήταν οι Ηρακλής και Ψυχογιός που συνεχίζουνε πρόγραμμα αποθεραπείας και θα δοκιμάσουν να προπονηθούν κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα από βδομάδα.

Αύριο το πρωί θα πραγματοποιηθεί οικογενειακό διπλό με την ομάδα Κ-20 στο "Κλεάνθης Βικελίδης" όπου λογικά θα συμμετάσχουνε και οι διεθνείς στο σημερινό φιλικό της Εθνικής Ελπίδων με την Εσθονία Γιαννιώτας, Διαμαντάκος και Διούδης ενώ για την Κυριακή θα υπάρχει ρεπό.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ