ΑΡΗΣ

Θλάση πρώτου βαθμού ο Ηρακλής

Θλάση πρώτου βαθμού ο Ηρακλής
INTIME SPORTS

Η μαγνητική που έκανε ο Ανδρέας Ηρακλής έδειξε ότι ο 23χρονος αμυντικός του Άρη υπέστη θλάση α' βαθμού στο παιχνίδι του περασμένου Σαββάτου με τον ΠΑΣ Γιάννινα

Θλάση α' βαθμού υπέστη ο Ανδρέας Ηρακλής στο παιχνίδι του περασμένου Σαββάτου του Άρη με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο γήπεδο "Οι Ζωσιμάδες".

Αυτό έδειξε το αποτέλεσμα της σημερινής μαγνητικής που υποβλήθηκε ο 23χρονος αμυντικός της ομάδας της Θεσσαλονίκης και τις επόμενες ημέρες θα επανεκτιμηθεί η κατάστασή του.

Στο διάστημα που θα μεσολαβήσει ωστόσο ο Ηρακλής θα ακολουθήσει ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας και όλα δείχνουν ότι τελικά θα τεθεί πολύ πιο σύντομα από ότι αναμενόταν στην διάθεση του Σούλη Παπαδόπουλου.

Το σημερινό πρόγραμμα του τεχνικού του Άρη περιλάμβανε το πρωί γυμναστήριο και το απόγευμα προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου στα πλαίσια της μίνι προετοιμασίας της ομάδας του εν όψει του εντός έδρας παιχνιδιού με τον Πανθρακικό.

Ο Νίκος Ψυχογιός συνέχισε και σήμερα το ειδικό πρόγραμμα της αποκατάστασής του, ενώ ο Μιχάλης Γιαννίτσης από την πλευρά του συνέχισε την θεραπεία του. Σε ό,τι αφορά τον Παντελή Αντωνιάδη, ο νεαρός ανασταλτικός μέσος βρίσκεται στο τελικό στάδιο της αποθεραπείας του.

Εν τω μεταξύ ο Ρούμπεν Πουλίδο είναι κοντά στην επιστροφή του σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων. Ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός ακολούθησε και σήμερα ατομικό πρόγραμμα αλλά η κατάσταση του όμως παρουσιάζει αισθητή βελτίωση.

Για αυτό και δεν αποκλείεται μέχρι το τέλος της εβδομάδας να ενσωματωθεί στο πρόγραμμα της υπόλοιπης ομάδας κάτι που επιθυμεί και ο Παπασόπουλος εν όψει του παιχνιδιού με τον Πανθρακικό (30/03) που ακολουθεί της διακοπής του πρωταθλήματος λόγω του παιχνιδιού της Εθνικής μας με την Βοσνία στην Ζένιτσα για τα προκριματικά του Μουντιάλ της Βραζιλίας.

Για αύριο, τέλος, το πρόγραμμα του Άρη περιλαμβάνει και πάλι απογευματινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου, ενώ το διπλό με την ομάδα Κ-20 μετατέθηκε για το πρωί του Σαββάτου (23/03) στο "Κλεάνθης Βικελίδης".

Μία κίνηση του Παπαδόπουλου για να επιστρέψουν και να συμμετάσχουν και οι τρεις διεθνείς του Γιάννης Γιαννιώτας, Σωκράτης Διούδης και Δημήτρης Διαμαντάκος που βρίσκονται με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα των Ελπίδων.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ