ΑΡΗΣ

Ελεύθεροι Αθανασιάδης και Ζαμπέτας

Ελεύθεροι Αθανασιάδης και Ζαμπέτας
INTIME SPORTS

Ελεύθεροι αφέθηκαν οι Θανάσης Αθανασιάδης και Αντώνης Ζαμπέτας που συνελήφθησαν για χρέη προς το Δημόσιο, όπως ενημέρωσε με Δελτίο Τύπου η Αστυνομία.

Θανάσης Αθανασιάδης και Αντώνης Ζαμπέτας που συνελήφθησαν για χρέη προς το Δημόσιο αφέθηκαν ελεύθεροι, όπως ενημέρωσε με Δελτίο Τύπου η Αστυνομία.

Οι δυο πρώην διοικούντες της ΠΑΕ Άρης πήρανε αναβολή για να απολογηθούν μεθαύριο Πέμπτη στο Αυτόφωρο Πλημμελές Πρωτοδικείο.

Στο μεταγραφικό μέτωπο μετά την απόκτηση του Μιχάλη Κύργια, που υπέγραψε συμβόλαιο διετούς χρονικής διάρκειας, στην τελική ευθεία βρίσκεται η παραμονή του Νταβίντ Αγκάνθο και όλα ανοιχτά με αυτή του Νούνο Κοέλιο.

Μία εξέλιξη που προέκυψε μετά το σημερινό νέο ραντεβού της διοίκησης της ΠΑΕ Άρης με τον εν Ελλάδι εκπρόσωπο των δύο ποδοσφαιριστών. Σε αυτό διευθετήθηκαν όλες οι λεπτομέρειες για την σύνταξη του νέου συμβολαίου του Ισπανού επιθετικού που καλείται να το υπογράψει το αργότερο μέχρι την Κυριακή. Πριν από το τέλος του Ιουνίου, ώστε να θεωρηθεί ανανέωση η παραμονή του και όχι νέο συμβόλαιο που θα ισοδυναμεί με νέα μεταγραφή.

Στην διάρκεια της σημερινής ημέρας εξάλλου αναμένεται να υπάρξει νέα συνάντηση και με τον κοινό εκπρόσωπο των Μανώλη Παπαστεριανού και Γρηγόρη Παπαζαχαρία, τον Δημήτρη Καρύδα, για την δική τους ανανέωση των συμβολαίων τους. Μία εξέλιξη που σύμφωνα με την τελευταία συνάντηση φαντάζει δύσκολη καθώς είχε παρουσιαστεί απόσταση μεταξύ των δύο πλευρών.

Εν τω μεταξύ ο Κώστας Δράμπης, παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Άρη (250 συμμετοχές και 45 γκολ), θα είναι ο νέος τεχνικός διευθυντής του αγωνιστικού και θα αποτελέσει τον συνδετικό κρίκο με το αγωνιστικό τμήμα και τη διοίκηση. Αυτό που απομένει να φανεί πλέον είναι ποιο θα είναι το πόστο που θα ανατεθεί στον Γιώργο Κολτσίδα.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ