ΑΡΗΣ

Διάταση ο Ψυχογιός

Διάταση ο Ψυχογιός
INTIME SPORTS

Ο Νίκος Ψυχογιός ήταν ο άτυχος του δεύτερου φιλικού της προετοιμασίας του Άρη με την Λίτεξ Λόβετς καθώς υπέστη διάταση έσω πλαγίου συνδέσμου.

Κι αν ο Γιάννης Χατζηνικολάου έμεινε ικανοποιημένος από την διάθεση των ποδοσφαιριστών του Άρη στο δεύτερο φιλικό με την Λίτεξ Λόβετς είδε τον Νίκο Ψυχογιό να τραυματίζεται.

Ο δεξιός μπακ του Άρη υπέστη διάταση έσω πλαγίου συνδέσμου με αποτέλεσμα να χάνει το υπόλοιπο της παρουσίας της αποστολής στο Πράβετς της Βουλγαρίας. Δηλαδή εκτός από την σημερινή ημέρα και τις επόμενες τρεις.

Σε αντίθεση με τον Ψυχογιό Αγκάνθο και Σουνάς μπήκαν σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης και πάλι το απόγευμα, μετά το πρωινό ρεπό, με το ευχάριστο να ήταν ότι δεν αισθάνθηκαν ενοχλήσεις.

Κατά τα άλλα εκτός του Ψυχογιού απών από την απογευματινή προπόνηση ήταν ο Μάριος Γκέλης λόγω αδιαθεσίας ενώ ο Μιχάλης Γιαννίτσης ακολούθησε το ξεχωριστό ατομικό του πρόγραμμα.

Μία απογευματινή προπόνηση που περιλάμβανε ασκήσεις με κατοχή της μπάλας με τον Χατζηνικολάου να ζητά από τους ποδοσφαιριστές του να προστατεύουν την μπάλα και να επιχειρούν σωστές πάσες σε μικρό χώρο.

Ακόμη ο Σερραίος τεχνικός του Άρη έριξε το βάρος του και στα τελειώματα των φάσεων ζητώντας συγκεκριμένα πράγματα από τους ποδοσφαιριστές του. Να είναι ακριβείς στην τελική τους ενέργεια και να μην σπαταλούν άσκοπα χρόνο μπροστά στην αντίπαλη εστία. Ουσιαστικά να εκτελούν με την μία.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ