ΑΡΗΣ

Διάστρεμμα ο Γιαννίτσης

Διάστρεμμα ο Γιαννίτσης
INTIME SPORTS

Ένα επιπλέον πρόβλημα προέκυψε για τον Σάκη Τσιώλη μετά το φιλικό με την Ένωση Νέων Παραλιμνίου, αφού ο Μιχάλης Γιαννίτσης υπέστη διάστρεμμα.

Ο 20χρονος κεντρικός αμυντικός δεν πήρε μέρος στην απογευματινή προπόνηση ακολουθώντας πρόγραμμα αποθεραπείας.


Για τον λόγο αυτό ο Γιαννίτσης θα απουσιάσει και από το αυριανό παιχνίδι κόντρα στην Αλ Χιλάλ που θα είναι το τρίτο και τελευταίο επί αυστριακού εδάφους για τον Άρη (18:00, NOVA).

Κατά τα άλλα ο Νέρι Καστίγιο στην απογευματινή προπόνηση προτιμήθηκε να ακολουθήσει ατομικό πρόγραμμα, αλλά πλέον έχει ξεπεράσει τις ενοχλήσεις στον δικέφαλό του.


Ωστόσο ο διεθνής Μεξικανός επιθετικός σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις θα προφυλαχθεί από τον Τσιώλη στο αυριανό φιλικό με την Αλ Χιλάλ.


Κατά τα άλλα ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε και ο Σάκης Κανούλας, ενώ οι Ντάνιελ Τσέζαρεκ και Καρίμ Σολτάνι (είχε κάποιες ενοχλήσεις στο κουντεπιέ από σκληρά μαρκαρίσματα) γυμνάστηκαν κανονικά.


Σε μία απογευματινή προπόνηση που περιλάμβανε εξάσκηση στον ρόμβο από τον Τσιώλη στους ποδοσφαιριστές του σε ένα σχηματισμό που δείχνει να επιμένει ο Καρδιτσιώτης τεχνικός του Άρη από το ξεκίνημα της προετοιμασίας για το 4-4-2.


Μεταξύ άλλων επεσήμανε τα κακώς κείμενα της χθεσινής φιλικής αναμέτρησης με την Ένωση Νέων Παραλιμνίου με ειδική αναφορά στην φάση του γκολ που ήρθε στην ολοκλήρωση του 90λεπτου και εξηγώντας το λάθος που έγινε.


Εν τω μεταξύ στην Θεσσαλονίκη συνεχίζονται οι συζητήσεις με τον Νατσο Γκαρσία στην προσπάθεια εύρεσης λύσης ώστε να δοθεί για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά δανεικός ή να λυθεί το συμβόλαιό του.


Το πιθανότερο σενάριο για τον διεθνή Βολιβιανό μέσο του Άρη είναι να δοθεί και πάλι δανεικός στην Μπολιβάρ της πατρίδας του όπου αγωνίστηκε και στο δεύτερο μισό της περσινής χρονιάς.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ