ΑΡΗΣ

Απόφαση πριν την σέντρα

Απόφαση πριν την σέντρα
INTIME SPORTS

Ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης δείχνει να μην έχει καταλήξει ακόμη για το ποιος από τους Σιντί Σανιά ή Βάσκο Φερνάντες θα είναι στην βασική ενδεκάδα του Άρη στο παιχνίδι της Κυριακής με τον Έβρο Σουφλίου.

Σιντί Σανιά και Βάσκο Φερνάντες συνεχίζουν να διεκδικούν την θέση που θα κλειδώσει την βασική ενδεκάδα του Άρη στο παιχνίδι της Κυριακής με τον Έβρο Σουφλίου.

Η προετοιμασία του Άρη για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Έβρο Σουφλίου κορυφώνεται με τον 58χρονο τεχνικό του Άρη να έχει καταλήξει στους υπόλοιπους σύμφωνα με τις δοκιμές του τελευταίου διημέρου.

Ο Καλαϊτζίδης δίνει ψήφο εμπιστοσύνης στο σχήμα που χρησιμοποιεί τις τελευταίες αγωνιστικές, ενώ μοίρασε τον χρόνο μεταξύ των Σανιά και Φερνάντες.

Κατά τα άλλα ο Φυσέκης θα είναι κάτω από τα δοκάρια με τους Σαμαρά και Γκόλια να αποτελούνε το κεντρικό αμυντικό δίδυμο με τον Γεωργιάδη δεξί μπακ και τον Λιόνη αριστερό. Ν΄ Λουντούλου και Σουνάς θα αγωνιστούνε μπροστά τους ως δεξί και αριστερό χαφ και επιθετικό δίδυμο ο Πόι και μπροστά του ο Καπνίδης στην κορυφή.

Εν τω μεταξύ σχεδόν μία ώρα κράτησε η ανάλυση με την χρήση του βίντεο των λαθών σε ατομικό και ομαδικό επίπεδο των ποδοσφαιριστών του Άρη στο παιχνίδι της περασμένης Κυριακής στην Φλώρινα με την Θύελλα Φιλώτα που έγινε πριν από την έναρξη της προπόνησης.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ