ΑΡΗΣ

ΑΠΟΕΛ και Ατρόμητος για Λαζαρίδη

ΑΠΟΕΛ και Ατρόμητος για Λαζαρίδη
INTIME SPORTS

Η ολοκλήρωση του συμβολαίου του Νίκου Λαζαρίδη με την ΠΑΕ Άρης και το άγνωστο της πρότασης για νέο συμβόλαιο δεν έχουνε αφήσει αδιάφορους ΑΠΟΕΛ και Ατρόμητο.

ΑΠΟΕΛ και Ατρόμητος δείχνουνε να συνεχίζουνε να αποτελούνε τους δύο βασικούς διεκδικητές του Νίκου Λαζαρίδη δεδομένου ότι στο τέλος Ιουνίου ολοκληρώνεται το διετούς χρονικής διάρκειας συμβόλαιό του με την ΠΑΕ Άρης.

Η μεγάλη έκπληξη του φετινού Champions League αλλά και ο φιναλίστ του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδος έχουνε ψηλά στην μεταγραφική τους λίστα τον Έλληνα κεντρικό αμυντικό και εκ των αρχηγών του Άρη στην χρονιά που ολοκληρώθηκε την περασμένη Κυριακή.

Ο Λαζαρίδης μπορεί να έχει δηλώσει ότι προτεραιότητα για τον ίδιο θα έχει ο Άρης στις επιλογές ωστόσο φέρεται να έχει δεχθεί πριν από μερικές βδομάδες ανεπίσημη πρόταση από τον ΑΠΟΕΛ του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Σε ένα χρονικό σημείο όμως όπου προτίμησε να διατηρήσει την προσοχή του στις αγωνιστικές υποχρεώσεις που υπήρχανε για τον Άρη και πιο συγκεκριμένα στο κυνήγι μιας θέσης στα πλέι οφ.

Από την στιγμή όμως που οι αγωνιστικές υποχρεώσεις του Άρη έχουνε ολοκληρωθεί από την περασμένη Κυριακή μετά το παιχνίδι με την Κέρκυρα στο «Κλεάνθης Βικελίδης» είναι επόμενο ότι και ο Λαζαρίδης θα σκεφτεί την επόμενή του ποδοσφαιρική ημέρα.

Ο ΑΠΟΕΛ εξάλλου φρόντισε να επανέλθει δείχνοντας να επιμένει για μία ακόμη χρονιά στην στήριξή του στην ελληνική αγορά την ίδια ώρα που και ο Ατρόμητος δεν αδιαφορεί.

Εκτός του Λαζαρίδη στο στόχαστρο κυπριακής ομάδας φέρεται να βρίσκεται και ο Ντάρσι Νέτο αλλά της Ομόνοιας, ο Έλντιν Γιακούποβιτς εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα μετακομίσει στην Αγγλία και την Χαλ και ο Καρίμ Σολτάνι βρίσκεται στα υπόψη της τουρκικής Αντάλιασπορ.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ