ΑΡΗΣ

Αντίο με προτροπές

Αντίο με προτροπές

Οι Αλέκος Κατσιαούνης και Αντώνης Ζαμπέτας βρέθηκαν στην πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου όπου και αποχαιρέτησαν την ομάδα του Άρη

Στην πρωινή προπόνηση του Άρη στις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου βρέθηκαν οι Αλέκος Κατσιαούνης και Αντώνης Ζαμπέτας και αποχαιρέτησαν την ομάδα.

Σε μία κίνηση που φανερώνει ότι τα δύο μέλη της διοικούσας επιτροπής της ΠΑΕ Άρης αποχωρούν από την θέση τους όπως έχει διαφανεί τις τελευταίες ώρες.

Μέσα από την αποχαιρετιστήρια ομιλία τους προσπάθησαν να ανυψώσουν το ηθικό των ποδοσφαιριστών της ομάδας και να τους τονίσουν πως πρέπει να μείνουν ανεπηρέαστοι από τα όσα συμβαίνουν τις τελευταίες ώρες σε διοικητικό επίπεδο.

" Πρέπει να αφήσετε πίσω σας τα όσα έχουν προηγηθεί σε αγωνιστικό επίπεδο και να τα δώσετε όλα από εδώ και στο εξής για να ανατρέψετε την κατάσταση. Σταματήστε να αδικείται τους εαυτούς σας.

Είστε καλοί παίκτες και δεν σας αξίζουν αυτά τα αποτελέσματα", τους είπανε αρχικά και συμπλήρωσαν: " Εμείς σας αποχαιρετούμε καθώς αλλάζει η διοίκηση.

Γνωρίζετε τι συμβαίνει αυτές τις μέρες αλλά δεν πρέπει να μαίνεται στις εξελίξεις. Πρέπει να μείνετε ανεπηρέαστοι καθώς ακολουθεί ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι.

Μην ακούτε τίποτα. Συγκεντρωθείτε και δουλέψτε ακόμη πιο σκληρά. Μην τα παρατήσετε σε καμία περίπτωση. Θα καταφέρεται να βγάλετε την ομάδα από την δύσκολη κατάσταση".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ