ΑΡΗΣ

Ανατροπή σκηνικού για Σηφάκη

Ανατροπή σκηνικού για Σηφάκη
Σηφάκης INTIME SPORTS

Σε καλό κλίμα πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι στα γραφεία της ΠΑΕ Άρης η συνάντηση της διοίκησης με τον εκπρόσωπο του Μιχάλη Σηφάκη, Παύλο Τοπίδη.

Η συνάντηση που έγινε το μεσημέρι στα γραφεία της ΠΑΕ Άρης μεταξύ της διοίκησης και του μάνατζερ του Μιχάλη Σηφάκη, Παύλου Τοπίδη, έδειξε να επιφέρει ανατροπή του κλίματος που είχε δημιουργηθεί μία εβδομάδα πριν.

Από την συνέντευξη που είχε παραχωρήσει ο διεθνής Κρητικός τερματοφύλακας του Άρη το περασμένο Σάββατο στην εφημερίδα Sportday με αποτέλεσμα ανοιχτό το ενδεχόμενο του πρόωρου διαζυγίου.

Το βασικό αντικείμενο της σημερινής συνάντησης είχε να κάνει κυρίως για τις οφειλές που υπάρχουν προς τον Σηφάκη και σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις την επόμενη εβδομάδα πρόκειται να εισπράξει ένα σημαντικό χρηματικό ποσό.

Ως δεδομένο δε θα πρέπει να θεωρείται ότι με την επιστροφή του στα τέλη της επόμενης εβδομάδας από το Βέλγιο είναι πολύ πιθανό να υπάρξει και συνάντησή του με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Άρης, Αθανάσιο Αθανασιάδη.

Στην συνέχεια και αν δεν αλλάξει κάτι θα αναμένεται η επιστροφή του Σηφάκη και πάλι στις υποχρεώσεις του Άρη μετά την ολοκλήρωση του τελικού σταδίου της αποθεραπείας του στην Αμβέρσα του Βελγίου.

Το μεσημέρι εξάλλου η διοίκηση της ΠΑΕ Άρης προχώρησε στην λύση κοινή συναινέσει με τον Γιάννη Αγτζίδη που πρόκειται με την σειρά του να αποσύρει την προσφυγή που κατέθεσε χθες.

Ο 19χρονος αμυντικός τοποθετήθηκε εξάλλου σχετικά στην προσωπική του σελίδα στο Facebook αναφέροντας: "Λύσαμε κοινή συναινέσει το συμβόλαιό μου, με μοναδικό αντίτιμο την ελευθερία μου! Σας ευχαριστώ όλους!".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ