ΑΡΗΣ

Θλάση πρώτου βαθμού ο Γιαννιώτας

Θλάση πρώτου βαθμού ο Γιαννιώτας
INTIME SPORTS

Ο Γιάννης Γιαννιώτας υπέστη θλάση πρώτου βαθμού στην σημερινή προπόνηση του Άρη με αποτέλεσμα να χάσει το παιχνίδι της Κυριακής με την Δόξα Δράμας στο Καυτανζόγλειο Στάδιο.

Ο Γιάννης Γιαννιώτας αισθάνθηκε στην σημερινή προπόνηση του Άρη ενοχλήσεις στον αριστερό του δικέφαλο και αποχώρησε προκειμένου να μην επιβαρύνει το πόδι του.

Ο 18χρονος μέσος με εντολή του γιατρού του Άρη, Βαγγέλη Πανταζή, πήγε για μαγνητική τομογραφία το αποτέλεσμα της οποίας έδειξε ότι είχε υποστεί μια μικρή θλάση πρώτου βαθμού.

Κάτι που σημαίνει ότι ο Γιαννιώτας τέθηκε νοκ άουτ από τον αγώνα της Κυριακής με την Δόξα Δράμας στο Καυτανζόγλειο αλλά λογικά θα προλάβει να επανέλθει στο παιχνίδι που ακολουθεί στο «Κλεάνθης Βικελίδης» με τον Λεβαδειακό.

Εν τω μεταξύ στην διάρκεια της σημερινής ημέρας οι ποδοσφαιριστές του Άρη ενημερώθηκαν πως κατατέθηκαν χρήματα στους λογαριασμούς τους που αντιστοιχούν σε οφειλές των περασμένων μηνών.

Μια ευχάριστη είδηση με την οποία η διοίκηση της ΠΑΕ Άρης θέλησε να επαναφέρει την ηρεμία στα αποδυτήρια της ομάδας με την ευνοϊκότερη ρύθμιση των οφειλών προς εφορία και ΙΚΑ να ομαλοποιεί σε σημαντικό βαθμό τον οικονομικό της προγραμματισμό.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ