ΑΕΛ

Τριήμερο αποφάσεων για Πηλαδάκη

Τριήμερο αποφάσεων για Πηλαδάκη
Πηλαδάκης INTIME SPORTS

Ο Κώστας Πηλαδάκης θα μεταβεί στην Λάρισα μέχρι την Τρίτη και μέσα στο επόμενο τριήμερο θα πάρει τις τελικές του αποφάσεις για το θέμα του προπονητή και του τεχνικού διευθυντή.

Η αγωνία των φίλων της ΑΕΛ φαίνεται πως θα λάβει τέλος μέσα στην εβδομάδα, αφού τα χρονικά περιθώρια στενεύουν και ο προγραμματισμός για τη νέα σεζόν πρέπει να ξεκινήσει άμεσα.

Έτσι ο Κώστας Πηλαδάκης θα μεταβεί στην πόλη της Λάρισας το αργότερο μέχρι την Τρίτη και θα ανακοινώσει στους στενούς του συνεργάτες τις αποφάσεις του.

Τώρα το ερώτημα που βασανίζει τους φίλους της ΑΕΛ είναι με το ποιες θα είναι οι αποφάσεις του ισχυρού άνδρα των βυσσινί. Με σιγουριά δεν μπορεί να πει κανείς, γιατί πολλά ονόματα έχουμε γράψει, πολλές επαφές έχουν γίνει και στο τέλος ίσως έχουμε κάποια έκπληξη.

Μην ξεχνάτε εξάλλου πως στον ιδιοκτήτη της ΑΕΛ αρέσει ο... αντιπερισπασμός. Όσον αφορά την υπόθεση με τον Κώστα Νεμπεγλέρα δεν έχουν αλλάξει πολλά. Η πρόταση είναι συγκεκριμένη και το μόνο που απομένει είναι η απάντηση του ποδοσφαιριστή.

Βέβαια για τον 35χρονο άσο γερό μπάσιμο έχει κάνει και ο Παναιτωλικός, οπότε δυσκολεύουν λίγο τα πράγματα. Επίσης εξελίξεις ίσως έχουμε και στο θέμα του Μετίν. Μέχρι την Πέμπτη λοιπόν θα έχουμε πολλά ανοιχτά μέτωπα.

TAGS ΑΕΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ