ΑΕΛ

Σημαντικές εξελίξεις την Δευτέρα

Σημαντικές εξελίξεις την Δευτέρα
Πηλαδάκης INTIME SPORTS

Συζητήσεις με τους στενούς του συνεργάτες θα έχει τη Δευτέρα το πρωί ο Κώστας Πηλαδάκης και είναι πολύ πιθανό να έχουμε κάποια σημαντική είδηση. Τρίτη ή Τετάρτη στην Λάρισα ο Κόουλμαν που ήδη έχει στα χέρια του μία λίστα με Έλληνες ποδοσφαιριστές.

Μετά τη συμφωνία της ΑΕΛ με τον Κρις Κόουλμαν η αλήθεια είναι πως οι εξελίξεις στο στρατόπεδο της ομάδας "πάγωσαν" προσωρινά, όμως από Δευτέρα ίσως έχουμε κάποια έκπληξη ή ακόμα και εκπλήξεις.

Ο Ουαλός τεχνικός θα έρθει στην πατρίδα μας την Τρίτη ή την Τετάρτη οπότε μέχρι τότε θα πρέπει να έχει βρεθεί ο άνθρωπος που θα τον πλαισιώσει.

Οι πρώτες πληροφορίες μιλούν για παρουσίαση του Κόουλμαν στο AEL FC ARENA μαζί με τους στενούς του συνεργάτες μέσα στην εβδομάδα, πρώτα όμως θα γίνει ραντεβού με τον Κώστα Πηλαδάκη έτσι ώστε να διευθετούν κάποιες λεπτομέρειες.

Δεν αποκλείεται μάλιστα στην παρουσίαση να έχουμε και κάποια μεταγραφική έκπληξη που θα ανακοινώσει ο Κόουλμαν. Αυτό το λέμε γιατί στα χέρια του έχει μία λίστα ποδοσφαιριστών που έχουν προταθεί στην ΑΕΛ και όλες αυτές τις μέρες εξετάζει κάθε παίκτη ξεχωριστά.

Την Δευτέρα πάντως ο κ. Πηλαδάκης θα συναντηθεί με τους συνεργάτες του (άγνωστο ακόμα αν θα γίνει στην Αθήνα ή την Λάρισα) για να κλείσουν το θέμα του τεχνικού διευθυντή. Υπομονή λοιπόν λίγες ώρες ακόμα...

TAGS ΑΕΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ