ΑΕΛ

Ποντάρουν στην Κρητική λεβεντιά

Ποντάρουν στην Κρητική λεβεντιά
Κατσιαρός Τζούνιορ INTIME SPORTS

Μπορεί η ΑΕΛ να παίζει στο Καραϊσκάκη με τον Ολυμπιακό, όμως το μυαλό όλων είναι στραμμένο στο παιχνίδι του Πανσερραϊκού με τον Εργοτέλη. "Να επιδείξουν το ίδιο πάθος όπως με εμάς στο AEL FC ARENA", λένε χαρακτηριστικά μέσα από την ομάδα.

Έτσι όπως έχουν γίνει τα πράγματα με τις αδειοδοτήσεις της ΕΠΟ, η τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος από εκεί που ήταν αδιάφορη έχει μετατραπεί σε παζλ για δυνατούς λύτες.

Οι βυσσινί το ξέρουν αυτό και περιμένουν από τον Εργοτέλη να τα δώσει όλα στις Σέρρες με τον Πανσερραϊκό, έτσι ώστε να μην πέσουν στην τελευταία θέση της βαθμολογίας.

Η ομάδα της Κρήτης άλλωστε έδειξε και στο παιχνίδι με τον Ηρακλή (για το οποίο είχαν ακουστεί διάφορα), πως χτυπάει όλα τα ματς. Έτσι στην Λάρισα περιμένουν ο Εργοτέλης να δείξει τον ίδιο ζήλο όπως και στο AEL FC ARENA, όπου αν και είχαν βρεθεί τρεις φορές πίσω στο σκορ, στο τέλος πήραν το βαθμό της ισοπαλίας.

Χαρακτηριστικά οι άνθρωποι της ΑΕΛ λένε σε διάφορα πηγαδάκια: "Είμαστε βέβαιοι ότι η ομάδα της Κρήτης θα επιδείξει το ίδιο πάθος και την ίδια αποφαστικότητα, όπως πριν μερικές εβδομάδες στο μεταξύ μας παιχνίδι".

Να του χαλάσει τη φιέστα

Βέβαια ο Νίκος Κωστένογλου δεν έχει εναποθέσει όλες του τις ελπίδες στο τι κάνουν οι άλλοι, αλλά καταστρώνει τα πλάνα του για να πάρει κάτι καλό από το ματς με τον Ολυμπιακό.

Οι απουσίες πολλές. Βενετίδης, Ιγκλέσιας, Τσιμπάμπα, Ρομέου, Σίμιτς και Κανόμπιο δεν είναι στην αποστολή, ενώ το ίδιο ισχύει και με τον Κούλιτς που έχει απογοητεύσει τον Έλληνα τεχνικό και τον έκοψε από τις επιλογές του.

TAGS ΑΕΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ