ΑΕΛ

Κάνουν πίσω οι επενδυτές στην Λάρισα

Κάνουν πίσω οι επενδυτές στην Λάρισα
Πλεξίδας INTIME SPORTS

Παρά την συνάντηση μακράς διαρκείας που διεξήχθη την Δευτέρα οι επενδυτές από την Λάρισα που είχαν καταθέσει πρόταση στον Βαγγέλη Πλεξίδα για την αγορά της ΑΕΛ κάνουν πίσω καθώς δεν αποδέχονται κάποιους όρους του μεγαλομετόχου.

Οι υποψήφιοι επενδυτές στην Λάρισα αποφάσισαν παρά τις πολύωρες διαπραγματεύσεις της Δευτέρας και την συνάντηση που είχαν με τον Βαγγέλη Πλεξία στα γραφεία της ΑΕΛ να κάνουν πίσω και να μην προχωρήσουν την υπόθεση παρά το γεγονός ότι όλοι οι φίλαθλοι της ΑΕΛ περίμεναν με αγωνία της εξελίξεις.

Όπως αναφέρει σε σχετικό δημοσίευμα η mustsport οι υποψήφιοι επενδυτές έκαναν πίσω και δεν αποδέχθηκε την πρόταση που έκανε ο Βαγγέλης Πλεξίδας. Τι δεν δέχθηκαν δηλαδή; Να πάνε ξανά στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με τα χρήματα και εκεί επί τόπου να γίνει ο έλεγχος και να …κλείσει η συμφωνία.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο των Λαρισαίων επιχειρηματιών κ. Βαγγέλη Καραναστάση, οι εντολείς του επιμένουν προς πρώτα θα πρέπει να πάρουν όλα εκείνα τα χαρτιά που ζήτησαν για να διενεργήσουν τον έλεγχο και μετά να καθίσουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων.

Αυτό που έχει ενδιαφέρον είναι η αντίδραση του Βαγγέλη Πλεξίδα και στο αν θα διατηρήσει «ζωντανή» την πώληση της ΠΑΕ ή θα βάλει τέλος στην όποια διαδικασία.

TAGS ΑΕΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ