ΑΕΛ

Η κάμερα του SPORT 24 στο ΑΕΛ-Ηρακλής

Η κάμερα του SPORT 24 στο ΑΕΛ-Ηρακλής

To Sport24.gr βρέθηκε στη Λάρισα για να δώσει την επιταγή των 1.000 ευρώ στο νικητή του Seri SPORT 24 του Δεκεμβρίου και με την ευκαιρία κάλυψε τον αγώνα ΑΕΛ-Ηρακλής. Δείτε το... video story!

Αποστολή στη Λάρισα: Θοδωρής Κουνάδης

Την πρώτη φορά που το Sport24.gr βρέθηκε στο νεόκτιστο και πανέμορφο AEL FC Arena ήταν πριν περίπου 3 εβδομάδες για τον αγώνα κυπέλλου της ΑΕΛ με την ΑΕΚ. Και μπορεί το 0-4 να σκόρπισε την απογοήτευση στο γήπεδο, ωστόσο ήταν θέμα... τιμής για μας να μην αποδεχθούμε τον τίτλο του "γκαντέμη".

Άλλωστε ο μεγάλος στόχος των βυσσινί αυτή τη στιγμή είναι η σωτηρία. Έτσι στη δεύτερη μας επίσκεψη στο Arena και πρώτη για το πρωτάθλημα, το κάναμε το θαύμα μας! Για την ακρίβεια το έκανε ο Τσιμπάμπαμε αποτέλεσμα η πρώτη νίκη της ΑΕΛ στο νέο της σπίτι να γίνει παρουσία του Sport24.gr.

Ένα Sport24.gr που βρέθηκε στο γήπεδο από πολύ νωρίς, περίπου 2 ώρες πριν την έναρξη του αγώνα με αποτέλεσμα η άφιξη μας στο γήπεδο να συνδυαστεί με τις αφίξεις των αποστολών των δύο ομάδων.

Επειδή όμως είχαμε μια αποστολή να κάνουμε με την βράβευση του νικητή του Seri SPORT 24 , έπρεπε να περάσουμε από τη σουίτα 220 για να κανονίσουμε τα της άφιξης του "larisaiosnik". Φυσικά όμως δεν χάσαμε την ευκαιρία και πατήσαμε το rec!

Μιας και είμαστε στη... σουίτα, ας κάνουμε και ένα μικρό... διάλειμμα με το μεγάλο νικητή του Seri SPORT 24 του γύρου του Δεκεμβρίου. Ο "larisaiosnik" με 24 σερί σωστές προβλέψεις σάρωσε στο παιχνίδι και έφτασε μόλις 4 βήματα πριν το Seri 28 που θα του έδινε 100.000 ευρώ!

Η κάμερα του SPORT 24 στο ΑΕΛ-Ηρακλής

Το Sport24.gr του έδωσε την επιταγή των 1.000 ευρώ μαζί με τη δυνατότητα να δει το ματς της αγαπημένης του ΑΕΛ από σουίτα του γηπέδου μαζί με την παρέα του. Παράλληλα ο Νίκος ήταν δίπλα μας σε όλη τη διάρκεια του Live του αγώνα που κάναμε και σχολίαζε το παιχνίδι!

Και όπως είπε ο ίδιος στο τέλος: " Τι μέρα! 1.000 ευρώ και νίκη της AEL μαζί με την παρέα μου σε σουίτα!".

Μήπως τον επόμενο μήνα έρθουμε στην δικιά σας πόλη να κάνουμε κάτι ανάλογο; Παίξτε τώρα Seri SPORT 24 και δοκιμάστε την τύχη σας και τις γνώσεις με στόχο τις... 100.000 ευρώ!

Επειδή όμως η δικιά μας βόλτα λοιπόν από την σουίτα τελείωσε σύντομα, πάμε και πάλι πίσω στα δημοσιογραφικά θεωρεία. Είσοδος των ομάδων, "παγωμένη" υποδοχή της ΑΕΛ, χλιαρές αποδοκιμασίες για τον Ηρακλή...

Μισή ώρα πριν το ματς το γήπεδο είχε λίγο κόσμο...

...αλλά στην έναρξη του αγώνα η εικόνα ήταν καλύτερη...

...και το γρήγορο γκολ έβαλε "φωτιά" στο AEL FC Arena!

Μια φωτιά που "έσβησε" ο Βέλλιος...

...προκαλώντας όμως ένταση στην κεντρική θύρα καθώς κάποιος πανηγύρισε το 1-1. Live κάλυψη όμως κάναμε και τα λάθη είναι μέσα στο πρόγραμμα. Δείτε το... στραβό μας video!

Ευτυχώς στα επόμενα videos ισιώσαμε ξανά την κάμερα! Είμαστε πια στο δεύτερο ημίχρονο, το 1-1 παραμένει και οι παίκτες του Ηρακλή πέφτουν συνεχώς κάτω. Όπως μας είπε ο Μαρίνος Ουζουνίδης σε πηγαδάκι στο Queen's Bar μετά το τέλος του αγώνα, υπήρχε μεγάλη κούραση από τα 120 λεπτά του αγώνα Κυπέλλου στην Κέρκυρα...

Στο Queen's Bar ήρθε μετά το τέλος του ματς και ο Νίκος Κωστένογλου όπου τον περίμεναν οι γονείς του. Ο κόουτς της ΑΕΛ στο ντεμπούτο του προσπαθούσε να εμψυχώσει τους παίκτες όσο πέρναγε η ώρα και έμενε το 1-1. Και αυτούς που έμπαιναν στο ματς ως αλλαγή, αλλά και αυτούς που έβγαιναν.

Την ίδια ώρα ο περισσότερος κόσμος στήριζε την προσπάθεια της ΑΕΛ και ζητούσε ένα γκολ! Είμαστε πια στο 80'...

Στο γήπεδο έχει περάσει και ο Τσιμπάμπα. Ο οποίος χάνει σπουδαία ευκαιρία αλλά στην επόμενη φάση... γκολ!

Θέλουμε πια ένα λεπτό για τα 90...

...και πέντε λεπτά αργότερα ΤΕΛΟΣ!

Η ΑΕΛ πήρε το πρώτο της τρίποντο στο νέο της σπίτι και εμείς πήραμε τον δρόμο της επιστροφής για την Αθήνα...

Εντάξει. Ζητάμε την κατανόηση σας. Τελείως "άκυρο" το τελευταίο βίντεο αλλά αφού το τραβήξαμε να μην πήγαινε χαμένο!

TAGS ΑΕΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ